Το καλυτερο σολο των 2010s?

Νομίζω ο Guthrie δείχνει τον δρόμο ...ξανά  :)

4ο λεπτό

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Οτι καλυτερο εχω ακουσει αυτην την δεκαετια.

Ρε γμτ να ειχανε και εναν καλο τραγουδιστη. Θα ειχαν μπει στο πανθεον.

Σε όλο του το μεγαλείο... 1:07 - 2:55, και καπάκι σκοτωμός στα πλήκτρα.

otto## είπε:
Ρε γμτ να ειχανε και εναν καλο τραγουδιστη. Θα ειχαν μπει στο πανθεον.
Στα χαμηλα εχει μια ωραια χροια τενορου οπως στις μπαλαντες τους Live another day, Along for the ride κτλ. Αλλα οταν ερχεται η ωρα να φωναξει σε στυλ power metal δεν το εχει. Αν ειχαν τον Bruce Dickinson θα γ@μουσαν.

Ούτε το γρηγορότερο, ούτε το δυσκολότερο (όχι ότι εγώ το καταφέρνω βέβαια, ούτε καν), αλλά κάθε φορά ανατριχιάζω.

Είναι ένα σόλο επίλογος για ολόκληρο themed album.

Του Petrucci δε μου άρεσε ιδιαίτερα, ειδικά για τα δικά του δεδομένα μου φάνηκε λίγο μονότονο και χωρίς flow. Από όσα προτάθηκαν μου άρεσε πάρα πολύ του Guthrie. Επίσης τσεκάρετε και αυτό, προσωπικά είναι ο,τι καλύτερο έχω ακούσει που να βγήκε στα 2010s, και τα σόλος αλλά και οι μελωδίες

Ούτε το γρηγορότερο, ούτε το δυσκολότερο (όχι ότι εγώ το καταφέρνω βέβαια, ούτε καν), αλλά κάθε φορά ανατριχιάζω.

Είναι ένα σόλο επίλογος για ολόκληρο themed album.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Τι ξεχωρισατε εσεις?
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι οι Dream Theater είναι η αγαπημένη μου μπάντα σε όλο το metal genre. Εννοείται ότι θαυμάζω απεριόριστα τον John Petrucci, αλλά ως πληκτράς θα έλεγα ότι ξεχώρισα το μικρό σόλο του Jordan Rudess στο Heaven’s Cove (2:03 στο βίντεο), από όλο το Astonishing που ως συνολική δουλειά μου άρεσε πάρα πολύ.

Δε μου αρέσει καθόλου η λέξη "καλύτερο" ;D Έχω πολλά αγαπημένα solos σε αυτή τη δεκαετία, γιατί λόγω ηλικίας μετά το '10 άρχισα να ασχολούμαι πιο σοβαρά με τη μουσική και συγκεκριμένα με τον "σκληρό" ήχο. Θα παραθέσω 3, γιατί δε μπορούσα να διαλέξω ένα, να με συγχωρείτε  ;D

Gus G. - Dreamkeeper (2014) solo στο 2.48

Καμία "καινοτομία", αλλά μου άρεσε το vibe, το πάντρεμα τεχνικής και ωραίου vibrato, συν τα πολύ ταιριαστά bends.

βρε παιδιά τί σημαίνει καλύτερο σόλο?

είναι κάτι εντελώς ανούσιο και ανύπαρκτο.

Για μένα είναι αυτό, για σένα εκείνο.

Το σόλο πρέπει να είναι δομημένο, να λέει κάτι και να σε αγγίζει.

και θέλετε να είναι και του 10'ς

για μένα σόλο είναι η εισαγωγή του don't take me alive

Btw έχει τέτοια το 2010?

και αν προσέξατε, όλα τα σόλα που έβαλα, παίζονται, από κάποιον που έχει μια α επάρκεια στο όργανο.

Το θέμα είναι αλλού όμως: να τα κατεβάσει η κούτρα σου !

otto## είπε:
  Αφτά ίνε....!  Ώρε Όθων, το άκουσα σε κατάληλο mood :o ;D (πίνοντας την 2η γράπα με θαλασσινό μεζέ, γιατί νηστεύω... ::) ) και μεράκλωσα....!  8)

πιές το  μεζέ εσύ, και δώσε μου την 335 του κλαριτζή κιθαρίστα με τις καδένες....

γμ τη τζαζ μου μέσα...  ;D

πάντως ακούστε το Μάγκα και βλεπετε ταυτόχρονα το avatar του otto##

;D

Δεν ξέρω εάν είναι το καλύτερο, δεν με ενδιαφέρει εάν θυμίζει Floyd ,κάθε φορά που το ακούω αλλάζει την χημεία στον εγκέφαλό μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back