Το δικό μου DISCO TOP-5

Η αληθεια ειναι οτι ακομα και τωρα μου κανει τρομερη εντυπωση ,πως εκεινες τις δεκαετιες με τα πενιχρα μεσα ηχογραφησης και editing..αναγκασαν τους μουσικους να γινουν τοσο καλοι ουτως ωστε να μπορεσουν ανταπεξερθουν στις αναγκες του στουντιο. Και ποσο ομορφες και ανθρωπινες μουσικες παραχθησαν εκεινα τα χρονια !

Και σημερα εχουμε χιλιαδες παραμετρικα και plugins και το απιστευτο editing, μπορουμε να φτιαξουμε ενα δισκο στο σπιτι μας.....αλλα οχι τοσο καλους μουσικους..

Μηπως τελικα πρεπει να κοιταμε και λιγο πισω..

RayDTutto είπε:
Ε, τι θα πουν. Τόσα χρήματα τους έβγαλαν...
Καλά κ άλλοι επέστρεψαν από την αφάνεια στο προσκήνιο επειδή τους τίμησαν μεταγενέστεροι μουσικοί.

Αυτά μπορούμε να τα βάλουμε;

Όλα τα νεογνά βγήκαν άτα βλέπω..........

Αφού βάλατε τα κλασσικά, ας βάλω ότι μου έρχεται....

Yazoo - Don't Go

Barbarela, Much more, και βάλε

Θα έσκαγα αν δεν το έβρισκα. (Να χαιρόταν και ο θεματοθέτης  ;D ;D ;D)

Η απόλυτη καρεκλιά της νιότης μου (μας?).

Μία απορία.

Βλέποντας όλα αυτά τα βίντεο, τι γνώμη σχηματίζουν οι νεότεροι άραγε ?

Αν δεν πειράζει τον trolley και αν οι νεότεροι θέλουν, ας μας πουν να κλαυσογελάσουμε.

:'( ;D :'( ;D

philosophos είπε:
Όλα τα νεογνά βγήκαν άτα βλέπω..........

Αφού βάλατε τα κλασσικά, ας βάλω ότι μου έρχεται....
....no disco, sorry... :(

Λέγοντας disco εννοούμε ένα είδος μουσικής το οποίο αναπτύχθηκε μια συγκεκριμένη περίοδο (seventies) προερχόμενο απο συγκεκριμένες ρίζες κυρίως "μαύρης" μουσικής (soul, funk)...

Δεν νομίζω οτι η cindy loper ή οι yazoo έχουν καμμία σχέση με αυτό...

Όταν λέμε disco δεν εννοούμε την μουσική που έπαιζαν οι "disco" στην Ελλάδα την δεκαετία του '80

Aν και αλλο η ντισκο αλλο τα ''καρεκλαδικα''αφου τα αχταρμιασαμε να βαλω τον βασιλια της καρεκλας...

Να πως γινεται μια κομματαρα με 3 οργανα...(κι εναν κρουστο)

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΜΕ!

Kurtis Blow - The Breaks (1980)

longshadow είπε:
....no disco, sorry... :(

Λέγοντας disco εννοούμε ένα είδος μουσικής το οποίο αναπτύχθηκε μια συγκεκριμένη περίοδο (seventies) προερχόμενο απο συγκεκριμένες ρίζες κυρίως "μαύρης" μουσικής (soul, funk)...

Δεν νομίζω οτι η cindy loper ή οι yazoo έχουν καμμία σχέση με αυτό...

Όταν λέμε disco δεν εννοούμε την μουσική που έπαιζαν οι "disco" στην Ελλάδα την δεκαετία του '80
Σβήσε τα plz, να εναρμονιστώ. :)

freerock1974 είπε:
Aν και αλλο η ντισκο αλλο τα ''καρεκλαδικα''αφου τα αχταρμιασαμε να βαλω τον βασιλια της καρεκλας...

Έτσι.....έτσι.....μαζί με το the message πηγαίνανε παρέα.  :D

(Και μετά βγαίναμε έξω, φοράγαμε τα τζιν με τα καρφιά και παίζαμε ξύλο με τους ''φλώρους''.

Πανόραμα. ;D)

Λοιπόν έτσι όπως πάω θα κερδίσω το τίτλο του μεγαλύτερου καρεκλά εδώ μέσα. :P

Eντάξει το τελευταίο δεν το λες Disco αλλά είναι το my alltime favourite groovy thing και το παίζει με Les Paul.

Tελικά Les Paul καλό για Disco? ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
dmilo είπε:
Donna Summer - Hot Stuff

Bee Gees - You Should be Dancing

Village People - YMCA

Patrick Hernandez - Born to be Alive

Donna Summer - Love to Love You Baby

;D

(disco είπαμε, έτσι; όχι γενικώς καρέκλα των 80s...)
Ο ορισμός της Disco.

-1 σε όσους δεν το ανέφεραν πρώτο πρώτο και αράδιασαν και ένα σωρό φανκιές από πάνω.

Patrick Hernandez - Born To Be Alive

Σπουδαίο το Born To Be Alive, αλλά ΟΧΙ ο ορισμός.

Αντίθετα, είναι αρκετά μεταγενέστερο και (κυρίως) είναι από λευκό / νεοϋορκεζικό ψυχάκια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back