καλησπερα παιδια.!!!!ανυπομονω να ακουσω τις γνωμες σας σε ενα καινουργιο θεμα που καιρο λεω να ανοιξω αλλλα επειδη φραγκα δεν υπαρχουν αποτελλει μελλοντικο σχεδιο και απλα κοιταζω να μαζεψω γνωμες απο τωρα αν και θα το επαναφερω οταν θα ειναι η ωρα του..
θελω ενα οργανο που να ειναι ακριβως στις δικες μ απαιτησεις..θα ειναι το πρωτο ''καλο'',ακριβο μου οργανο και επειδη ισως να μην εχω την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω και επομενο τουλ αμεσως μετα,σκεφτομαι να ειναι warmoth γτ οσο και να εψαξα στην αγορα νομιζω δεν βρηκα κατι ακριβως ετσι οπως το θελω..
ακουω αρκετα ειδη μουσικης απο classic rock,hardrock,funk,country,blues,jazz μεχρι και πιο ''μοντερνα'' πραγματα λιγο πιο εφετζιδικα τυπου vai,satriani κτλ..το μεταλ δεν μπορω να πω οτι με ενδιαφερει και πολυ..
προσπαθωντας λοιπον να καλυψω (αν και ξερω πως δεν γινεται αλλα λεμε τωρα) οσα περισσοτερα στυλ μπορω ψαχνομαι για ενα οσο πιο all around οργανο γινεται..
και με λιγο περισσοτερη προτιμιση και συμπαθεια στις strat και στην rock,blues μουσικη το project μου εχει ως εξεις:
body
Model: Standard Stratocaster®
Orientation: Right handed
Wood: Quilt Maple on Alder
Pickup Rout: Hum, Strat®, Hum
Bridge: Rec Orig Floyd Trem
Top Finish: Blue Burst (μην σχολιασετε το χρωμα ειμαι λιγο εφετζης και εγω)
Back Finish: Black Gloss
Jack Rout: Top
Binding: Pearloid Binding
Neck Pocket: Strat® Shape
Mounting Holes: Standard 4 Bolt
Countours: Contoured Heel / Tummy Cut / Forearm Countour
Battery Box: Double
neck
Style: Stratocaster®
Construction: Warmoth Pro
Neck Wood: Maple
Fingerboard Wood: Ebony (για να ταιριαζει με το blue Βurst σωμα)
Orientation: Right Handed
Nut Width: 1 11/16"
Back Shape: Wolfgang
Fret Size: 6150
Tuner Ream: Schaller (25/64", 11/32")
Inlays: Pearloid Diamond
Pre-Cut Installed String Nut: R3 Flyd Prep,Mtng Hls
Finish: No Finish
Radius: 10-16" Compound (για να ειναι ευκολο σε συγχορδιες αλλα και σε σολο)
Scale: 25-1/2 in.
+Floyd Rose Locking Nut, R3, Chrome (αν και δεν το συμπαθω αλλα ειναι χρησιμο)
+white pearl pickuard
για μαγνητες (μαλλον sd ή dimarzio ή kai barenuckle) ηλεκτρικα και τα υπολοιπα βλεπουμε..
τα στοιχεια που παραθετω ειναι ακριβως οπως τα εχω σχεδιασει στη warmoth..
με ενδιαφερει περισσοτερο να μ πειτε γνωμες για τα τεχνικα χαρακτηριστικα πχ ξυλα εξαρτηματα κτλ και οχι για την εμφανιση (ειπαμε ειμαι λιγο εφετζης..καλαισθητος ομως ελπιζω.. ;D )
η κιθαρα θα ειναι καπως ετσι http://www.warmoth.com/Showcase/ShowcaseItem.aspx?i=ps4047&Body=2&Path=Body
λοιπον τι λετε??
καλο το οργαγανακι??
και με σωστες αναλογιες η μηπως εχω κανει καποιο λαθος και δεν το προσεξα???
θελω ενα οργανο που να ειναι ακριβως στις δικες μ απαιτησεις..θα ειναι το πρωτο ''καλο'',ακριβο μου οργανο και επειδη ισως να μην εχω την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω και επομενο τουλ αμεσως μετα,σκεφτομαι να ειναι warmoth γτ οσο και να εψαξα στην αγορα νομιζω δεν βρηκα κατι ακριβως ετσι οπως το θελω..
ακουω αρκετα ειδη μουσικης απο classic rock,hardrock,funk,country,blues,jazz μεχρι και πιο ''μοντερνα'' πραγματα λιγο πιο εφετζιδικα τυπου vai,satriani κτλ..το μεταλ δεν μπορω να πω οτι με ενδιαφερει και πολυ..
προσπαθωντας λοιπον να καλυψω (αν και ξερω πως δεν γινεται αλλα λεμε τωρα) οσα περισσοτερα στυλ μπορω ψαχνομαι για ενα οσο πιο all around οργανο γινεται..
και με λιγο περισσοτερη προτιμιση και συμπαθεια στις strat και στην rock,blues μουσικη το project μου εχει ως εξεις:
body
Model: Standard Stratocaster®
Orientation: Right handed
Wood: Quilt Maple on Alder
Pickup Rout: Hum, Strat®, Hum
Bridge: Rec Orig Floyd Trem
Top Finish: Blue Burst (μην σχολιασετε το χρωμα ειμαι λιγο εφετζης και εγω)
Back Finish: Black Gloss
Jack Rout: Top
Binding: Pearloid Binding
Neck Pocket: Strat® Shape
Countours: Contoured Heel / Tummy Cut / Forearm Countour
Battery Box: Double
neck
Style: Stratocaster®
Construction: Warmoth Pro
Neck Wood: Maple
Fingerboard Wood: Ebony (για να ταιριαζει με το blue Βurst σωμα)
Orientation: Right Handed
Nut Width: 1 11/16"
Back Shape: Wolfgang
Fret Size: 6150
Tuner Ream: Schaller (25/64", 11/32")
Inlays: Pearloid Diamond
Pre-Cut Installed String Nut: R3 Flyd Prep,Mtng Hls
Finish: No Finish
Radius: 10-16" Compound (για να ειναι ευκολο σε συγχορδιες αλλα και σε σολο)
Scale: 25-1/2 in.
+Floyd Rose Locking Nut, R3, Chrome (αν και δεν το συμπαθω αλλα ειναι χρησιμο)
+white pearl pickuard
για μαγνητες (μαλλον sd ή dimarzio ή kai barenuckle) ηλεκτρικα και τα υπολοιπα βλεπουμε..
τα στοιχεια που παραθετω ειναι ακριβως οπως τα εχω σχεδιασει στη warmoth..
με ενδιαφερει περισσοτερο να μ πειτε γνωμες για τα τεχνικα χαρακτηριστικα πχ ξυλα εξαρτηματα κτλ και οχι για την εμφανιση (ειπαμε ειμαι λιγο εφετζης..καλαισθητος ομως ελπιζω.. ;D )
η κιθαρα θα ειναι καπως ετσι http://www.warmoth.com/Showcase/ShowcaseItem.aspx?i=ps4047&Body=2&Path=Body
λοιπον τι λετε??
καλο το οργαγανακι??
και με σωστες αναλογιες η μηπως εχω κανει καποιο λαθος και δεν το προσεξα???