Το Boss GP-10 δεν ανάβει.

yngwie_m

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Το Boss GP-10 μου δεν άναψε το Σάββατο στο live ποτέ και έμεινα σέκος. Ξέρουμε κανέναν στην Θεσσαλονίκη που θα μπορούσε να ασχολήθεί με κάτι τέτοιο; Γιατί η Παρασκευή πλησιάζει απειλητικά και δεν έχω πολυεφφέ. Στείλτε μου και pm με στοιχεία επικοινωνίας μαστόρων που μπορεί να ξέρετε, αν το να τα ανεβάσουμε σε ποστ θα θεωρηθεί διαφήμιση.

Ευχαριστώ άπαντες εκ των προτέρων και ελπίζω κάποιος να έχει κάποια ιδέα.

Εφοσον εχει εξωτερικο adaptor, δοκιμασες να το λειτουργήσεις με αλλο μετασχηματιστη;

Τις περισσοτερες φορες οταν κατι δεν αναβει καν, φταιει αυτο.

Προσοχη φυσικα να εχει ιδια ταση, ιδια πολικοτητα και επαρκεια ampere, ιδανικα τον δικο του ( σε καινουργιο ) μετασχηματιστη για σιγουρια.

Ο δικος μου ασχολειται με λαμπες κυριως.

Δες αν εχει καμια ασφαλεια μεσα

• Λύπη
Reactions: fusiongtr
αν καίγεσαι τόσο θες να σε βολέψω με ένα digitech rp255  που είναι παρόμοιο?

• Like
Reactions: fusiongtr
αν καίγεσαι τόσο θες να σε βολέψω με ένα digitech rp255  που είναι παρόμοιο?
Ευχαριστώ για την πρόταση κατ' αρχάς. Θα σε ενοχλήσω αν δεν βγάλω άκρη. Όσον αφορά τεχνικό, μιλώντας με συναδέλφους πληκτράδες, το πήγα στον Σταύρο τον Αντωνιάδη, που ήταν παλιά στο σέρβις του Νάκα. Αν κάποιος θέλει στοιχεία του, ας μου πει μέσω pm. Και περιμένω τηλέφωνο του αύριο για νεότερα, καθώς ο άνθρωπος βάζει προτεραιότητα για επαγγελματίες και μου είπε θα το τσεκάρει first thing αύριο.

Αλλά, ξαναλέω αν δεν βγάλω άκρη ή αν το πρόβλημα είναι πέραν του τροφοδοτικού, του βύσματος ή του διακόπτη on/off, θα σε ενοχλήσω μάλλον, για να βγει το διήμερο.

Update: Τελικά @dimsonic δεν θα χρειαστεί το rp. Και πάλι ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά. Ο Σταύρος ταχύτατος, το Bossάκι είναι ήδη σπίτι σήμερα ύστερα από αλλαγή καμμένου πυκνωτή στην πλακετούλα τροφοδοσίας. Crisis averted.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα