- Πόντοι
- 38
+1 η υπερβολική θεωρία βλάπτει σοβαρά την πράξη
Επιτέλους και μια πρόταση θετική.Alchemist είπε:Μου αρέσει η ιδέα, προφανώς είμαι μέσα.
Ελπίζω ειλικρινά να μην υπάρξει κάποιος κακοπροαίρετος που θα σκεφτεί ότι η φάση θα γίνει για να κονομήσουν κάποιοι από εδώ.
Επειδή όμως είναι λίγο άτοπο να συζητήσουμε στο πόδι τον τελικό παραλήπτη του ποσού που θα μαζευτεί, προτείνω να κάνουμε όλοι μια γύρα μέσα στις επόμενες μέρες, να ενημερωθούμε για τα ιδρύματα και τις κοινωνικές προσπάθειες που χρήζουν συνδρομής και εδώ είμαστε να τα μιλήσουμε πιο εμπεριστατωμένα.
Τίποτα φίλε μου, απλά υπενθύμισα το αυτονόητο. Είναι κρίμα να αποφασίσουμε εν θερμώ και χωρίς σωστή ενημέρωση τον αποδέκτη μιας τόσο όμορφης κίνησης.audiokostas είπε:Επιτέλους και μια πρόταση θετική.
Σε ευχαριστώ Αλχημιστή.
δεν βλεπω παντου κλεφτες...μην με παρουσιαζεις ετσι eye(αν απο την αλλη αν συμφωνεις μαζι μου σου ζητω συγνωμη εκ των προτερων γιατι δεν διαφαινεται στο δικο σου post τι εννοεις-ειχαμε και μια κοντρουλα σε αλλο thread γαρ )Wow! είπε:Παιδιά, απορρίπτω την ιδέα ολοκληρωτικά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι - που ευχαρίστως μπορώ να αναλύσω αν το επιθυμείτε, αλλά ο κυριότερος είναι αυτός που διαφαίνεται στο ποστ του Speedheel, δηλαδή ότι δεν υπάρχει το απαραίτητο κεφάλαιο εμπιστοσύνης ανάμεσα στα μέλη ώστε να τίθεται ζήτημα διαχείρισης χρημάτων.
Πόσες ώρες ή μέρες θα περάσουν για να πει κάποιος ότι τα τσεπώσαμε τα χρήματα; Δεν έχω καμία όρεξη ή αιτία για να μπλέκω με κάτι τέτοιο.