Τι να σας πω ρε παιδιά -και μη με βρίσετε- εγώ είμαι καλεμιτζής . Είναι κάτι χρόνια τώρα ,από το 91 αν θυμάμαι καλά που με τις δουλειές και τα τρεχάματα παράτησα το γκρουπ και τη κιθάρα μαζί . Απλά φρόντισα να τη ξεκουρδίσω και να τη βάλω στη θήκη . Πέρασαν κάμποσα χρόνια μέχρι πριν κάτι μήνες που τη ξανακούμπησα ,απλά άλλαξα ένα σετ χορδές και πήρε μπροστά . Το παλιό καιρό πάντως θυμάμαι ότι δεν ξέραμε εμείς του <<ελαφρολαικού>> από ιντονέισον, καρνέισον κλπ ;D
Μια ρύθμιση κάναμε στο μάστορα στη χάση και στη φέξη και παίζαμε . Μόνο αν ακούγαμε τπτ περίεργα κουδουνίσματα πηγαίναμε στο μάστορα . Σετάρισμα ? Τείν τούτο ? ;D
Εντάξει παλιά σκαριά ,παλιά μυαλά ,δε βαριέσαι ,λέμε και καμιά παπακία να περνάει η ώρα .
Η επιστήμη προχώρησε ο άνθρωπος πήγε στο φεγγάρι ,νέες ιδέες εμφανίστηκαν στην ανθρωπότητα και κάποιες απ αυτές είναι καλές ,τι να πω ,άλλωστε όταν αναφέρομαι σε επιστήμονες τους βγάζω το καπέλο
Πάντως μια χαρά ακμαιότατη ακούγεται η κιθάρα μου αν εξαιρέσω ότι έπαιζα με 11άρες και δυστυχώς στο συνοικιακό μαγαζί βρήκα μόνο 10άρες . Τώρα που θα τις αλλάξω θα σας πω τα χαμπέρια μου ,αν δλδ η γρέντζο μου, κάνει σα κουδουνίστρα .
Άντε καλό σαββατοκύριακο και καλά σεταρίσματα