time solo(pink floyd)

Γι'αυτο εισαι idol..... ;D ;D ;D.....αλλα παλι στα σκοταδια βρε παιδακι μου ???

Ωραιος....παντα τετοια.

πολύ ωράιο αντώνη!

για ρίξε και τις ρυθμίσεις στο εργαλείο!

επίσης, πολύ ωραία η αλλαγή μαγνήτη (αν κατάλαβα καλά) κάπου στο 00:30

είμαι περίεργος, αυτόν τον "ένρινο" ήχο πώς τον έβγαλες;

ωραία απόδοση πάντως

Πολύ ωραίο!

gdevelek είπε:

ωραία απόδοση πάντως
κάποιο flanger θα παίζει...

playloud είπε:
ρε, κουρδισε :)
;D ;D βρε π@λιογερo-λυκε............ποτε θα κουφαθεις? ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gdevelek είπε:

ωραία απόδοση πάντως
δεν εχει flanger...... ;) ευχαριστω πολυ παντως ........με την rp500 εγραψα σε hot rod deluxe και με την charvel............

ευχαριστω για τα καλα σχολια ολους

IraklisZS είπε:
πολύ ωράιο αντώνη!

για ρίξε και τις ρυθμίσεις στο εργαλείο!

επίσης, πολύ ωραία η αλλαγή μαγνήτη (αν κατάλαβα καλά) κάπου στο 00:30
ναι αλλαξα μαγνητη ..πηγα στον neck duncan '59......(δεν εχει και αλλον να μου πεις... ;D) θα σου στειλω με π.μ o legacy ειναι παντως ;)

ο legacy... αααχ ενισχυτάρα αυτός ο legacy

το καλυτερο μοντέλο της rp για "liquid" ήχο με πολύ sustain

το muff που εχει δε μ'αρεσει καθόλου :P

IraklisZS είπε:
ο legacy... αααχ ενισχυτάρα αυτός ο legacy

το καλυτερο μοντέλο της rp για "liquid" ήχο με πολύ sustain
+1000000000000 ;)

Πολύ ωραίο. Στην αρχή έχει λίγο παραπάνω γκάζι αλλά με την αλλαγή του μαγνήτη φτιάχνει αν και θέλει ακόμα λιγότερο. Ο David θέλει λίγο παραπάνω σπρώξιμο / ζόρισμα για να βγει ο ήχος. Μη βασίζεσαι μόνο στο μηχάνημα. Επίσης, θέλεις κούρδισμα όμως είπε ο Plld.

RayDTutto είπε:
Στην αρχή έχει λίγο παραπάνω γκάζι αλλά με την αλλαγή του μαγνήτη φτιάχνει αν και θέλει ακόμα λιγότερο. Ο David θέλει λίγο παραπάνω σπρώξιμο / ζόρισμα για να βγει ο ήχος. Μη βασίζεσαι μόνο στο μηχάνημα. Επίσης, θέλεις κούρδισμα όμως είπε ο Plld.
Συμφωνω...και ευχαριστω για το σχολιο

Εχεις δικιο και για το γκαζι....(αλλα ειμαι λιγο καφρος γενικοτερα :-\).......και οσο για τον gilmour ουτε τον ηχο του προκειται ποτε να πλησιασω...ειναι ουτοπια.....και φυσικα ουτε το παιξιμο δεν το εχω :'( ......

Απλα εριξα μια δικη μου εκδοχη.Γενικα στην ρπ δεν βασιζομαι να πλησιασω τον ηχο καποιου.......απλα με βοηθησε να φτιαξω εναν ηχο ας πουμε δικο μου...που μου αρεσει αλλα φυσικα δεν ταιριαζει σε ολα τα κομματια.

Λάθος δικό μου. Έγραψα "ήχος" αλλά εννοούσα το feeling, το παίξιμο, το στυλ. Εντάξει, Gilmour είναι αυτός. Κανείς δεν θα τον φτάσει. Αλλά όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά!!! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back