- Πόντοι
- 36
Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol:ο firefox παντως σε σχεση με τον IE ειναι σαν να συγκρινεις Fender με Gibson!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol:ο firefox παντως σε σχεση με τον IE ειναι σαν να συγκρινεις Fender με Gibson!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol:
Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol:
Όπως το πες... ένας είναι ο σοβαρός browser' date=' και λέγεται Opera[/quote']
ναι μωρε, χαλια ο firefox. ττιγκα στα bugs, αργος, βαρυς.. αστα να πανε :roll:
Δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος.Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol:
ναι μωρε, χαλια ο firefox. ττιγκα στα bugs, αργος, βαρυς.. αστα να πανε :roll:
Βασικά μάλλον πλάκα κάνειΔεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος.Α για...... κάψιμο και τα 2 :lol: :lol: :lol:
ναι μωρε, χαλια ο firefox. ττιγκα στα bugs, αργος, βαρυς.. αστα να πανε :roll:![]()
εννοειται οτι κανω πλακα janickΔεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος.
Τρόμαξα :lol: :lol: :lol:εννοειται οτι κανω πλακα janickΔεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά πάντως διαφωνώ.Πόσο βαρύς πια.Εκτός αν μιλάς για την έκδοση 2 όπου παίζουν κάτι προβληματάκια αλλά και πάλι τον προτιμώ απο τον IE.Μου φαίνεται πολυ πιο ευχρηστός και γρήγορος.ουτε εγω θυμαμαι ποσα χρονια εχω να χρησιμοποιησω κατι διαφορετικο απο firefox-mozilla :wink: