8O 8O Έπαθα ΠΛΑΚΑ κυριολεκτικά με τον ήχο και το παίξιμό του!!!
ΟΜΩΣ...
Δε νομίζετε ότι το συγκεκριμένο solo ΔΕΝ κολλάει με το στυλ αυτού του κομματιού; Ή μάλλον για να το διατυπώσω πιο σωστά: Δε νομίζετε ότι είναι υπερβολικό για αυτό το κομμάτι?
Αν κατάλαβα καλά' date=' υποτίθεται ότι είναι μια unplugged έκδοση κάποιου τραγουδιού αυτής της κοπέλας σωστά? Πιστεύω ότι θα χρειαζότανε και ένα πιο light pop-rock σολο...Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο προσόν ενός session μουσικού είναι να "δαμάζει" την τεχνική του και να την φέρνει στο επίπεδο και το ΥΦΟΣ κυρίως του εκάστοτε κομματιού...
My 2 cents...
[/quote']
Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω ποιά είναι η κανονική εκτέλεση του συγκεκριμένου κομματιού, ούτε το αν αυτό που ακούμε είναι κάποιο unplugged cover.
Το κατά πόσο heavy ή light είναι το solo πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου (οπότε κολλάει αυτό το οποίο λένε όλοι περι κολοκυθόπιτας........)
Η μοναδική μου ένσταση σε όσα γράφεις σχετικά με το πιο είναι το μεγαλύτερο προσόν το οποίο πρέπει να διαθέτει ένας sessionας.
Συμφωνώ ότι χρειάζεται εξαιρετική ικανότητα ώστε να καταφέρει κάποιος να δαμάσει την τεχνική του και να προσαρμόσει το παίξιμο του και το προσωπικό του στυλ στο ύφος το εκάστοτε κομματιού, ωστόσο διαφωνώ στο ότι ο Landau αποτυγχάνει να κάνει κάτι τέτοιο στα συγκεκριμένο κομμάτι. Απεναντίας κάνει αυτό που ορθά ισχυρίζεσαι ότι πρέπει να κάνει κάθε σωστός sessionας.
Για να είμαι ειλικρινής ένας από τους βασικούς λόγους που έκανα αυτό το thread, ήταν το να δείξω πως αντιμετωπίζει ένα pop κομμάτι ένος από τους κορυφαίους "American sessions".