- Πόντοι
- 2,148
Εγω θα ξαναγραψω εδω το 2038
Αλήθεια αυτά τα παιδιά από το μακρινό 2006, ο @elavd, ο @vagx69, o @pastelius, o @cerebus, o @fleamail, o @Superfunk τι να κάνουν τώρα άραγε....;
Στις telecaster λέει brand:TOKAI σε κάποιες κι αλλού
"These guitars are actually made in the Tokai factory and are currnetly the best Telecaster copy on the market today."
Αυτό πως το αντιλαμβάνεστε οι πιο έμπειροι; Παραπλανητικό; +-;
Σνιφ σνιφ, οι ανάγκες μου λένε humbuckers με fixed bridge, όμως κάτι παθαίνω όποτε βλέπω tele :lol:
Θα έχει πέσει στα σκληρά.... Μην σου πω μέχρι και Brent Mason Telecaster θα έχει πάρει!Αυτός ο φουκαράς ο @cerebus αν ήτανε τελετζάνκυ που λέει κι ο @gkourmoul1, από το 2006, φαντάζομαι ότι θα έχει μπλέξει άσχημα.
Θα έχει πέσει στα σκληρά.... Μην σου πω μέχρι και Brent Mason Telecaster θα έχει πάρει!
Την νεολαία είναι σχετικά εύκολο να την προφυλάξουμε - προειδοποιήσουμε - μεταλαμπαδεύσουμε την σοφία μας..... Αυτούς τους πιο μεγάλους, συνταξιούχους κοντά και πέρα από τα 66 τοπογράφους..., πως θα τους "προστατέψουμε"..;Γι' αυτό ο δικός μας ρόλος είναι ευαίσθητος.
Πρέπει να προφυλάξουμε την νεολαία από τέτοιους κινδύνους και παγίδες.
Αυτούς τους πιο μεγάλους, συνταξιούχους κοντά και πέρα από τα 66 τοπογράφους..., πως θα τους "προστατέψουμε"..;
Αρωστάκια...>!!!!Θα επιστρέφω καθημερινά σε αυτό το θέμα του 2006 ελπίζοντας σε έναν ακόμα στίχο του Φούζιου.
Ένα εἶδον!Αλήθεια αυτά τα παιδιά από το μακρινό 2006, ο @elavd, ο @vagx69, o @pastelius, o @cerebus, o @fleamail, o @Superfunk τι να κάνουν τώρα άραγε....;
?Την νεολαία είναι σχετικά εύκολο να την προφυλάξουμε - προειδοποιήσουμε - μεταλαμπαδεύσουμε την σοφία μας..... Αυτούς τους πιο μεγάλους, συνταξιούχους κοντά και πέρα από τα 66 τοπογράφους..., πως θα τους "προστατέψουμε"..;
Αρωστάκια...>!!!!
Μέχρι το 2038 έχουμε καιρό. Τώρα επείγει το δεύτερο μέρος της Αλεξάδας.Και μόλις γράψεις, θα γράψω ολόκληρη ελεγεία μετά.