petersp είπε:
Για το MXR D.I.+, εχει κανενας απο σας αποψη?
Είπα να μην αναφερθώ σ' αυτό μιας και δεν το περιλαμβάνεις στην πρώτη λίστα, αλλά αφού ζητάς και γι' αυτό γνώμη θα σου πω 2 λόγια.
Το είχα 2 χρόνια, το χρησιμοποιόυσα σαν προενύσχιση, ενώ σπάνια σαν Distortion.
Επίσης χρησιμοποίθηκε ως D.I για μερικες ηχογραφήσεις, και εκει μπορώ να πω οτι έκανε πολυ καλά την δουλεία του!
Σχετικά φθηνό, ανθεκτικότατο (bulid like a tank), απλό eq (bass,mid,treble) χωρίς να χρειάζεται και κάτι παραπάνω, και έχει και το colour mode που δίνει ωραιά ατάκα στο ηχό.
Mε το βρώμικο κανάλι δεν ήμουν και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, είμαι και λίγο περίεργος με τους distortion ήχους, διαθέτει gain, trigger (ποσο ευαισθητο να ειναι με τις δυναμικές),blend και volume. To κακό ειναι πως η ρύθμιση του eq και στο καθαρό και στο βρώμικο παραμένει ιδια,δεν ειναι ξεχωριστά σε καθε καναλι.
Για το colour mode o ήχος του πλησιάζει πάρα πολύ σ' αυτόν,
αν και ο Duff αναφέρει πως χρησιμοποιεί το m80, στο βιντεοκλίπ δεν βλέπω πουθενα Μ80 (το έκρυψε ;D)
Προσωπικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος, το πούλησα γιατί ηθελα τα χρήματα (βλακεία μου) θα το ξαναγόραζα χωρίς 2η σκέψη τελικά ήταν χρήσιμο εργαλείο. Έπισης οταν δοκίμασα το Sansamp Bass Driver πίστευα πως θα διαπίστωνα μεγάλη διαφορά (προς το καλύτερο) σε σχέση με το M80 μα διαπίστωσα πως το M80 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.