τι ποστ εχω κανει στο site?

Σπύρος Δέλτα

Spyros Delta

Κοντομάνικος
Πόντοι
1,688
Ρε παιδια μια απορια.

Πως μπορω να δω τι ποστ εχω κανει στο site?

¶νοιξε το προφίλ σου και πήγενε εκεί που λέει Αναζήτηση δημοσιεύσεων από τον/την delta66

Ααααα.

πρεπει δηλαδη να πληκτρολογω "δημοσιευσεων delta66"?

λιγο "timeout" αλλα αν δεν γινεται αλλιως.

Ευχαριστω πολυ.

οχι δε με έπιασες!

"Αναζήτηση δημοσιεύσεον από τον/την delta66" θα σου το βγάλει σαν επιλογή να κάνεις κλικ πάνω του και να στις εμφανίσει...

Πάτα κατω από οποιοδήποτε post σου, το κουμπάκι που λέει "προφίλ". Από εκεί και πέρα, θα βρείς το ...δρόμο σου ;)

Είναι πολύ εύκολο :D

Πηγαινε στην αρχικη σελιδα. Απο τη λιστα στα δεξια που δειχνει ποια μελη ειναι μεσα στο νοιζ βρες το ονομα με το οποιο κανεις λογκ ιν δηλαδη το delta66. Αυτο θα σε παει στο δημοσιο προφιλ σου και εκει θα δεις την επιλογη αναζητηση που λεει ο fleamail.

Πηγαινε στην αρχικη σελιδα. Απο τη λιστα στα δεξια που δειχνει ποια μελη ειναι μεσα στο νοιζ βρες το ονομα με το οποιο κανεις λογκ ιν δηλαδη το delta66. Αυτο θα σε παει στο δημοσιο προφιλ σου και εκει θα δεις την επιλογη που αναζητηση που λεει ο fleamail.
Αυτο ηταν το μονο που με εβγαλε εκει που ηθελα.

ΤΝΧ.

Πηγαινε στην αρχικη σελιδα. Απο τη λιστα στα δεξια που δειχνει ποια μελη ειναι μεσα στο νοιζ βρες το ονομα με το οποιο κανεις λογκ ιν δηλαδη το delta66. Αυτο θα σε παει στο δημοσιο προφιλ σου και εκει θα δεις την επιλογη που αναζητηση που λεει ο fleamail.

ΤΝΧ.
Το δικό μου δηλαδή που είναι πιο σύντομο δε σου άρεσε??? 8) :lol: :lol: :lol:

Παρακαλω! :D

Παντως και τα παιδια πιο πανω το ιδιο ελεγαν απλως εγω τα ειπα πιο αναλυτικα.

οχι δε με έπιασες!
"Αναζήτηση δημοσιεύσεον από τον/την delta66" θα σου το βγάλει σαν επιλογή να κάνεις κλικ πάνω του και να στις εμφανίσει...
Και αυτο αλλα πρεπει να πληκτρολολω το nickname μου.

ΤΝΧ 4 everything.

(προσπαθω να μαθω το site.)

ΤΝΧ.
Είσαι αγενέστατος :lol: :lol:

By the way, o freedom σου είχε δώσει είδη κατατοπιστική απάντηση στο άλλο θέμα που άνοιξες στο περι ανέμων :wink:

(προσπαθω να μαθω το site.)
Μη πολυσκοτίζεσαι να το μάθεις, γιατί σύμφωνα με δηλώσεις του Yameth, σύντομα αλλάζει όλο το layout ;)

Το δικό μου δηλαδή που είναι πιο σύντομο δε σου άρεσε??? 8) :lol: :lol: :lol:
Παιδια σας SUPER ευχαριστω ολους.

Οσο για τον elavd, μου ειπες να πατησω "προφιλ".

οταν το εκανα με εβγαλε στις "Πληροφορίες εγγραφής", να αλλαξω ονομα, e-mail και τετοια.

Ολα οκ.

Ευχαριστω.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είχα γράψει:

Πάτα κατω από οποιοδήποτε post σου' date=' το κουμπάκι που λέει "προφίλ". Από εκεί και πέρα, θα βρείς το ...δρόμο σου ;)
Είναι πολύ εύκολο :D[/quote']

Και εννοούσα αυτό:

profile.jpg

;);) :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back