- Πόντοι
- 1,688
Ρε παιδια μια απορια.
Πως μπορω να δω τι ποστ εχω κανει στο site?
Πως μπορω να δω τι ποστ εχω κανει στο site?
Αυτο ηταν το μονο που με εβγαλε εκει που ηθελα.Πηγαινε στην αρχικη σελιδα. Απο τη λιστα στα δεξια που δειχνει ποια μελη ειναι μεσα στο νοιζ βρες το ονομα με το οποιο κανεις λογκ ιν δηλαδη το delta66. Αυτο θα σε παει στο δημοσιο προφιλ σου και εκει θα δεις την επιλογη που αναζητηση που λεει ο fleamail.
Το δικό μου δηλαδή που είναι πιο σύντομο δε σου άρεσε??? 8) :lol: :lol: :lol:Αυτο ηταν το μονο που με εβγαλε εκει που ηθελα.Πηγαινε στην αρχικη σελιδα. Απο τη λιστα στα δεξια που δειχνει ποια μελη ειναι μεσα στο νοιζ βρες το ονομα με το οποιο κανεις λογκ ιν δηλαδη το delta66. Αυτο θα σε παει στο δημοσιο προφιλ σου και εκει θα δεις την επιλογη που αναζητηση που λεει ο fleamail.
ΤΝΧ.
Και αυτο αλλα πρεπει να πληκτρολολω το nickname μου.οχι δε με έπιασες!
"Αναζήτηση δημοσιεύσεον από τον/την delta66" θα σου το βγάλει σαν επιλογή να κάνεις κλικ πάνω του και να στις εμφανίσει...
Είσαι αγενέστατος :lol: :lol:Αυτο ηταν το μονο που με εβγαλε εκει που ηθελα.
ΤΝΧ.
Μη πολυσκοτίζεσαι να το μάθεις, γιατί σύμφωνα με δηλώσεις του Yameth, σύντομα αλλάζει όλο το layout(προσπαθω να μαθω το site.)
Παιδια σας SUPER ευχαριστω ολους.Το δικό μου δηλαδή που είναι πιο σύντομο δε σου άρεσε??? 8) :lol: :lol: :lol:
Πάτα κατω από οποιοδήποτε post σου' date=' το κουμπάκι που λέει "προφίλ". Από εκεί και πέρα, θα βρείς το ...δρόμο σου
Είναι πολύ εύκολο[/quote']
Και εννοούσα αυτό:
![]()
![]()
![]()