Tι παθαίνεις αν έχεις Gearlust...

Όχι ρε παιδιά τι μας κάνετε πάλι 8O 8O 8O 8O

Και εκεί που πήγα να ηρεμήσω με τα καινούρια μου πετάλια... :lol:

Aυτό είναι πραγματικά αρρώστια, το σύνδρομο "έχω μερικά εκκατομυριάκια παραπάνω και δεν θέλω να σκονίζονται στην τράπεζα" τι να κάνω?

Λοιπόν μαθαίνουμε διεύθυνση, παίρνουμε κουκούλες, γάντια, λοστούς κτλ. και πάμε για μια "φιλική επίσκεψη" στον άνθρωπο....

ρε παιδια , αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το εξης. Για ολα αυτα τα μηχανηματα θα επρεπεν να εχει ενα patch bay πανω απο 2 τετραγωνικα και με καποια εξυπνη ταξινομηση για να μη χανεται και φυσικα να ειναι κοντα στην κονσολα του . Δεν ειδα πουθενα ομως (εκεινο στη δευτερη ρακιερα απο τα δεξια δε νομισω να ειναι). μα καλα πως βγαζει ακρη !

ρε μπας και ειναι καδρα? :)

οποιος ξαναπει οτι πασχει απο G.A.S να τιμωρηθει αμεσα βαζοντας για homepage αυτη τη σελιδα........... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ........το control panel του columbia μπροστα σε αυτο μοιαζει με.........vespa............

τα σχόλια 6 σελίδων μετά τις φωτογραφίες έχουνε πολύ γέλιο. Αυτός γράφει για τη σακίρα και διάφορους άλλους.

Λέει: If you make a search in All Music you can see my work and my Billboard shots

...και αλλού:

I made my studio and all that I have writing and producing music, this is the only way to survive in this biz, you can't make any money right now renting your facility, this is why big studios are closing, so I found my biz on production and songwriting

Αλλά και πολλοί της συζήτησης είναι ''τέτοιοι'', με την καλή πάντα έννοια...και όλοι έχουνε μείνει άναυδοι.

...και μετά τα συνδέεις όλα στο aiwa μέσω του ψυγείου και και φοράς τα ακουστικά του αεροπλάνου..

...και μετά τα συνδέεις όλα στο aiwa μέσω του ψυγείου και και φοράς τα ακουστικά του αεροπλάνου..
ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν μαθαίνουμε διεύθυνση' date=' παίρνουμε κουκούλες, γάντια, λοστούς κτλ. και πάμε για μια "φιλική επίσκεψη" στον άνθρωπο....[/quote']

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ VOX!!!δικος μου!!!!!

οπως και το eventide harmonizer(το οποιο δεν ειδα...αλλα ειμαι σιγουρος πως θαυπαρχει οποτε...θα παρω εγω το...ενα απο αυτα :lol: :lol: :lol: :lol: )

Trending...

Νέα θέματα

Back