Βάλε τόνο στο bolt για να καταλάβουμε τι εννοείς...2) Δε μ'αρεσει καθολου το χαλι πανω απο το οποιο πρεπει να παιξουμε
Βάλε τόνο στο bolt για να καταλάβουμε τι εννοείς...2) Δε μ'αρεσει καθολου το χαλι πανω απο το οποιο πρεπει να παιξουμε
Δε το'χα σκεφτει. Αν το ειχα, θα εγραφα παλι χωρις τονο επιτηδες?Βάλε τόνο στο bolt για να καταλάβουμε τι εννοείς...
Εκεινο ηταν ριμιξ. Εκει της λες ευθεως, κοπελια χρειαζεσαι τη μαεστρια μου για να αποκτησεις ενδιαφερον?.Δεν παιζω.
Επαιξα σ αυτνης κομματι και το εκανα κυριο (το κομματι).
Τοχω και φατσα καρτα ακομα στο γιουτ.
Δεν...
Ε ακου και το παλιο...Πλακα πλακα δε τη ξερω καθολου την κοπελα κ τις μουσικες της. Αυτο που ακουσα για τον τελευταιο διαγωνισμο (του γκιταρ σολο) δε μου αρεσε να παιξω κατι ενδιαφερον απο πανω.
δε μου αρεσε να παιξω κατι ενδιαφερον απο πανω.
24 λεπτά πριν, fusiongtr είπε
Άκουσε ακριβώς τα ίδια ακκόρντα στο 5:43, μήπως πάρεις καμιά ιδέα. :classic_tongue:
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΜ!Δηλαδή αν σου πω έγραψα ένα κομμάτι με ΦΑ, ΣΟλ, Λα μινόρε κ ΝΤΟ σου άρεσε ή όχι; , εσύ θα μου απαντήσεις; ?
Μόνο τα ακορντα είναι το θέμα;
Δηλαδή αν σου πω έγραψα ένα κομμάτι με ΦΑ, ΣΟλ, Λα μινόρε κ ΝΤΟ σου άρεσε ή όχι; , εσύ θα μου απαντήσεις; ?
Εσένα σου τα έχω ξαναπεί κ τα ξέρεις τα ακορντα αυτά, τα έχεις συνηθίσει, δεν πιάνεταιΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΜ!
ότι μπορεί να κάτσει όρθια μόνο σε ένα σημείο κανείς δεν το πρόσεξε ε?Δεν βλέπεις δηλαδή, πώς έχουνε καταντήσει την εργαζόμενη κοπέλα στο βίντεο?
ότι μπορεί να κάτσει όρθια μόνο σε ένα σημείο κανείς δεν το πρόσεξε ε?
σαν τα κοτόπουλα στο εργοστάσιο
Αμά είναι να παίξω τοτες . Αλλά θα είναι στρατευμένη τεχνη. Άσε που δεν πίνω κ μπύρα. Άρα δε θα παίξω . Είδες τι κάνεις? Μπερδεύεις τον κόσμο!Μα δεν είπα να σου αρέσει.
Για να πάρεις καμιά ιδέα να παίξεις κάτι ενδιαφέρον από πάνω το είπα.
Στο κάτω κάτω δες το σαν δουλειά.
Για να πάρεις το δώρο (λέμε τώρα) δηλαδής.
Και θα είσαι και στο σπίτι σου κύριος, άνετος και ωραίος.
Με τις καλύτερες εργασιακές συνθήκες.
Δεν βλέπεις δηλαδή, πώς έχουνε καταντήσει την εργαζόμενη κοπέλα στο βίντεο?
Ξυπόλυτη, σε έναν εργασιακό μεσαίωνα.
Ενώ εσύ, θα δουλεύεις με την μπυρίτσα σου παρέα, και τις παντοφλίτσες λέμε.
Και διαμαρτύρεσαι κιόλας?
Όλα δικά σας τα θέλετε μου φαίνεται.
Ασούμε.
Άσε που δεν πίνω κ μπύρα.
Αλλεργίες που άρχισαν να εμφανίζονται μετά τα 19. Μέχρι τότε τις απέφευγα επειδή δε μαρεσανε. Μετα με μια γουλια είμαστε για νοσοκομείο.
Ρε ΝτορτιαEDIT: Ώπα ρε, αυτό είναι για μ@λ@κες, τώρα είδα ότι δίνει και τα ακκόρντα στο βίντεο.
Am, G, Dm, πςςςς τι κλίμακα να παίκσω δάσκαλε?
Εγώ ήμουν τυχερός γιατί ούτε μου άρεσαν, ούτε τις είχα συνηθίσει μέχρι τότε . Ευτυχώς προτιμώ κρασί, ουίσκι κ αρκετά αλλά κ αυτά επιτρέπονται. Στα ξηροκαρπια έπεσε απαγορευτικο πχ που πόνεσε...Το ίδιο ακριβώς έχει κι ένας φίλος μου.