Να προσθέσω και γω με τη σειρά μου τις αποψείς μου...
Είμαι ντράμερ εδώ και 9 χρόνια.Τώρα δε ξέρω αν είμαι καλός η όχι,αυτό το κρίνουν άλλοι :lol: .
Μέσα σ'αυτά τα 9 χρόνια δε θεώρησα πως πρέπει να ξέρω το κάθετι που αφορά τις drums,δλδ τον εξοπλισμό και τα λοιπά συμπράγκαλα (βλ. πιατίνια,μάρκες,διπέταλα,κλπ κλπ) και ακόμη δε πιστεύω πως χρειάζεται να τα γνωρίζω!
Μπορείτε να πείτε πως είμαι της "τρελής" εκείνης σχολής που πιστεύει πως ο ντράμερ πρέπει απλά να ξέρει να παίζει το όργανο και όχι απαραίτητα να ξέρει το κάθε τι πάνω σε αυτό.
Θέσατε το ερώτημα τι πάει να πεί σωστός ντράμερ και εγώ ρωτώ όσον αφορά τί? Να είναι καλός σε ένα κέντρο?,να αφήνει καταπληκτικές εντυπώσεις μόλις τον δει η καινούρια μπάντα του?,να παίζει παπάδες??
Για μένα όλα είναι σχετικά. 8)
Τι θέλω να πω με αυτό,χμμμμ. Θέλω να πω πως (γι μένα τουλαχ) έχει σημασία αν η μπάντα είναι γνωστοί του κυρίου (βλ ντραμερ) ή αν είναι άγνωστοι. Με φίλους τα πράγματα δένουν πολύ πιο εύκολα,υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης,δηλαδή χρόνος προσαρμογής και βελτίωσης,για να το θέσω πιο απλά. :evil:
Με μία καινούρια μπάντα,πρέπει να αφήσει θετικότατες εντυπώσεις σε πολύ μικρό χρόνο. :twisted:
ΝΑΙ,κ γω πιστεύω πως πρέπει να είναι μετρονόμος αλλά πρέπει επίσης να έχει το feel των τραγουδιών και του είδους της μουσικής που παίζει!
Οπότε καταλήγουμε σε ένα αδιέξοδο!!! (χο χο χο :lol: ). Σωστός ντράμερ είναι αυτός που θα μπέι γρήγορα στο κλίμα του κάθε μουσικού σχήματος ή αυτός που θα του δωθεί χρόνος να "αναπνεύσει " και να αποδώσει τα μέγιστα? 8O