Οχι μονο πηγα αλλα εμεινα και μαθημα επιδη δεν ειχε ωρες αυτο το εξαμηνο για να κλεισω.Αν θεωρησουμε οτι αυτο το εξαμηνο ηταν λιγο πιεσμενο και ισως γιαυτο να μην εβρησκα ορες κτλ κτλ τοτε γιατι αποφασησαν να γινει εξεταστικη για να οφελιθουν αλλοι και αλλοι οχι?ασ μην ανιξουμε συζιτιση περι αυτου ομος.
Επισης αν αναλογιστουμε οτι εχουμε μονο ΕΝΑ στουδιο για ηχολιψια 2 και 3 ειναι αρκετο για να καταλαβουν τα πεδια τι μαχες δινοντε για τις ορες.Επισης θα ηθελα να αναφερθω και στη συνεννοηση των καθηγητων και εχω να πω οτι συγκεκριμενος καθηγητης μου απαγορευσε να κλινω ορες στο στουντιο επιδη οταν καναμε εργασια ολη ομαδα στο μαθημα και εκλινα τις ορες στο ονομα μου(δεν μπορουσες αν πεις ομαδα) αυτος ειδε οτι εχο πολλες ορες κλισμενες και δεν μου εκλιναν αλλες ενω οι ορες ηταν ομαδικες!!!!!!
Επισης να μιλισω και για το ΕΝΑ κοντρολ ροομ pro tools στο οποιο αν και οι ορες ειναι απεριοριστες και πραγματικα εχουμε και μπορουμε να κλισουμε παρα πολλες ορες αν θελουμε δεν μπορουμε.
Επισης να αναφερω δηλοση καθηγητη πολυ αναμιγμενου με το χωρο του στουντιο οτι "ειναι χειροτερο να κανετε μιξη με τα nautilus παρα με τα mackie λογο της ηχητικης του χορου.
Αν ειμαστε αισιοδοξοι και πουμε οτι ολα αυτα θα φτιαχτουν παμε και το εργαστιριο μηχανικης και ψιφιακων οπου για να δουλεψεις πρεπει να ανιξεις τον υπολογιστη 30 λεπτα πιο πριν οποτε καταλαμβενετε τι υπολογιστες ειναι και εκει παρακαλω δουλευουμε matlab.Φευγουμε απο το εργστηρι και παμε θεωρια(επαναλαμβανο μιλαμε για μηχανικη ηχου που ειναι απο τα 2 πιο κυρια μαθηματα) εκει να πω οτι εχει απο το λυκειο που εχω ενισχυμενη φισικη και πρωτη φορα εχω δει να διδασκετε φυσικη με 30 σελιδες το πολυ σιμιωσεις.
Επισης να πουμε για τους midi controler οι οποιοι και παλι με τη παραδοχη καθηγητη δεν δουλευουν σωστα.
Να πουμε και για τα σπασμενα προγραμματα που αντε και καλα να ειναι σπαμενα αλλα βρειτε και μια καλη σπασμενη εκδοση για να μην παζουν και μας τα νευρα μας.
Να αναφερθω και στο οτι υπαρχουν και καθηγητες που οι ιδιοι εχουν δηλοσει οτι οχι δεν εχουν ολες τις απαρετητες γνωσεις αλλα οτι δεν εχουν καθολου γνωσεις στο αντικειμενο που διδασκουν και αυτοι δεν ειναι καθηγητες που ειναι οι γνωστοι και "δακτιλοδικτουμενοι" ασ το πουμε απο τους μαθητες.
Πιστευω οτι και 2 και 3 ορες περισσοτερες να ειχαμε να δουλευουμε στο στουντιο αυτο ειναι απλα ενα μαθημα για καποιον που θα ασχοληθει αλλα υπαρχουν ακομη 74 -84 (ποσα κανουμε συνολο δεν θιμαμε) με αυτα τι θα γινει?
Αυτα και πολλα αλλα οπως π.χ. το οτι τις σημιωσεις (και τι σημιωσεις μερικες φορες)τις παιρνουμε 2-3 μερες πριν τις εξετασεις με εκαναν να σχηματισω αυτη την αποψη οτι το τει υπολειτουργει και οτι θα εφευγα με τη πρωτη δυνατη ευκαιρια.
Επισης να ζητησω συγνωμη γενικως για την ορθογραφια μου αλλα βαριεμε να ψαχνω τα γραματα
.