Τι κιθαριστικές επιρροές έχετε;

ks-gibson.jpg

Only Jack Bauer is good enough

...και Τσακ παλιοτερα που το αιμα εβραζε...

261811765_l.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπα, εσένα θα σου ταίριαζε το κινέζικο αντίστοιχο (αν υπάρχει). Δέρνει λίγο, πυροβολεί αλλά πού και πού αστοχεί, κάνει καιρό να αναρρώσει αν τις φάει, παίζει με Epiphone κλπ. ;D

plaka plaka mhpws xerei kaneis sas pou exei xathei o x.krokidis?Ap oti xerw de paizei allo me ton papakwn/nou(kai kala kanei) alla ti ginetai...??emfanizetai kapou allou???....etoimazei kati??...paizei me allous?????exei xathei teleiws

παιζει με μπασση και μαρινελα νομιζω ;)

Χμμμμμμ......Μου φαινεται πως καποιος διεκδικει το Χρυσο Φτυαρι!  ;D

Τελος παντων, εγω ξεχωριζω σε δυο κατηγοριες τους κιθαριστες που με επιρρεασαν: Αυτοι που επιρρεασαν το παιξημο μου, και αυτοι που "εβαλαν το χερακι τους" στον ηχο μου

Απο ηχο θαυμαζω αφανταστα:

1) Gary Moore/Peter Green (ιδια κιθαρα δεν παιζανε;  ;D)

2) Brian May

3) David Gilmour

4) Pete Townshend

5) Τάσος Σοκορέλης (<-- Σιγουρα καποιος θα τον ξερει! Επαιζαν μαζι με τον πατερα μου τη δεκαετια του '80 στην Αθηνα ως RED)

Παικτικα ειναι παρα πολλοι, αλλα θα παραθεσω αυτους που θεωρω τοπ 10

1) Ritchie Blackmore

2) Jimmy Page

3) Michael Schenker

4) Rory Gallagher

5) Mick Taylor

6) Keith Richards

7) Slash

8) Andy Powell/Ted Turner/Laurie Wisefield (βλεπε Wishbone Ash!)

9) Dickey Betts/Duane Allman

10) The rev. Willie G! (a.k.a. Billy Gibbons  ;D)

George Harrison,Johnny Marr(δε σε επηρεαζει βεβαια απλα σε τσαντιζει που δεν παιζεις ΤΟΣΟ καλα και κανεις προσπαθειες να βελτιωθεις),Bernard Butler,Carl Barat,Graham Coxon

βασικη επιρροη ο Ace Frehley και ο Steve Vai...

μετα

ο Τζιμακος  ;D

Adrian Smith

Janick Gers

Robin Trower, Stevie Ray Vaughan, Andy Latimer, Carlos Santana, David Gilmour, Tommy Bolin, Mick Ronson, Jimi Hendrix, Snowy White, Peter Green, Frank Zappa, Steve Hillage, Duane Allman, Michael Bloomfield, Johnny Guitar Watson, Doyle Brahmal jr, Brian Robertson, Jeff Beck......................

οι πρωτοι κιθαριστες που ακουσα και με εχουν επιρεασει κιολας ειναι ο hendrix και ο gilmour και ειμαι πολυ χαρουμενος γιαυτο!!

;D

1)JOE SATRIANI

2)STEVE LUKATHER

3)ANDY TIMMONS

4)GARY MOORE

Kαι φυσικα οπως προανεφερε πιο πανω ενας αλλος συμμαχητης...ο επικος και τρισμεγιστος τεχνιτης και συνθετης.....

[move]ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΗΣ[/move]    που να'ναι αραγε αυτο το epic αγορι?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Jimi Hendrix

Stevie Ray Vaughan

John Frusciante

Πάντως καλό είναι οι επιρροές να παραμένουν επιρροές και να μην γινόμαστε εμείς σκιές... ;)

1) David Gilmour

2) Ritchie Blackmore

3) Mark Knopfler

4) Eric Johnson

5) Carl Verheyen

6) Richie Kotzen

7) Guthrie Govan

8)O.....groove master Ross Bolton

9) Oλοι οι tutors στο guitar techniques ;D

rory gallagher(εχω μεγαλη τρελα με αυτον θα παω στο cork μονο και μονο να δω τον ταφο του)

David Gilmour

Jimi Hendrix

jimmy page

Γιαννης σπαθας

Trending...

Νέα θέματα

Back