- Πόντοι
- 16
και γώ απο τον τίτλο του θέματος νόμιζα επανενώθηκαν οι helloween με Kiske και Kai Hansen
ανα γεια σου αυτο ειναι επανενωση!!!ThePilgrim είπε:και γώ απο τον τίτλο του θέματος νόμιζα επανενώθηκαν οι helloween με Kiske και Kai Hansen
Ε κατσε φρονιμα Deris πολυ θεος(ναι Kiske δεν ειναι...)... ;D ;D Να με θυμιθεις θα βγάλουν τρελη δισκαρα τον οκτωμβριο.ThePilgrim είπε:και γώ απο τον τίτλο του θέματος νόμιζα επανενώθηκαν οι helloween με Kiske και Kai Hansen
Και μένα μ'αρέσουν πολύ και με Deris . Όψωμεν τον Οκτώμβριοpinhead είπε:Ε κατσε φρονιμα Deris πολυ θεος(ναι Kiske δεν ειναι...)... ;D ;D Να με θυμιθεις θα βγάλουν τρελη δισκαρα τον οκτωμβριο.
Helloween χωρις Hansen δεν υπαρχουν.Δεν υπηρξαν ποτε. Και κατα δευτερον τωρα μη συγκρινουμε kiske με deris...ιεροσυλια.ThePilgrim είπε:Και μένα μ'αρέσουν πολύ και με Deris . Όψωμεν τον Οκτώμβριο
solega είπε:Helloween χωρις Hansen δεν υπαρχουν.Δεν υπηρξαν ποτε. Και κατα δευτερον τωρα μη συγκρινουμε kiske με deris...ιεροσυλια.
Πάτε γυρεύοντας.pinhead είπε:Eλα να κοντραριστουμε λιγο σαν γνησιοι μεταλλάδες... ;D ;D ;D στο better than raw(το αγαπημενο μου με deris) δεν παιζει ο Hansen θυμαμαι...
Είμαστε τελείως off topic αλλά έχει φάση ;D. Εμένα μ' αρέσει με Deris πολυ το chameleon(xaxax αστειεύμαι.) Μ'αρέσει πολύ το the time of the oath.pinhead είπε:Eλα να κοντραριστουμε λιγο σαν γνησιοι μεταλλάδες... ;D ;D ;D στο better than raw(το αγαπημενο μου με deris) δεν παιζει ο Hansen θυμαμαι...