τι γνωμη εχετε για το σετ του jordison?

Όχι απαραίτητα. O Chad Smith των peppers έχει και αυτός signature snare αλλά και στο studio και σε Live χρησιμοποιεί συνήθως Pearl reference ή Pearl Brx snare οπότε για μένα δεν αξίζει να πάρεις κάτι μόνο επειδή το παίζει ο ντραμμερ που γουστάρω αλλά επειδή έχει τον ήχο που ψάχνεις.

με αυτο παιζει.. λλα και παλι.. το πηρα επειδη ειναι γαμω τα ταμπουρα... το εχεις ακουσει?

Όχι αλλά έχω διαβάσει κριτικές. Αν μπορείς κάνε μια μικρή ηχογράφηση και κάνε upload.Προς το παρόν δεν κοιτάω για snare αλλά κάποια στιγμή κάτι θα πάρω.

Κοτσο καταλαβα! Απλα τα ειπα αυτα για μια περαιτερω γνωμη μιας και μπορει να υπαρχει και κοσμος που να μπερδευει τετοια θεματα.Παντως ο Joey οντως δεν παιζει με το signature snare αυτου του σετ και ουτε καν με το snare της mmx του αλλα με το 14" * 6,5" Ultracast snare, του οποιου η τιμη παει στα διπλασια λεφτα απ του signature.Αυτο αναφερεται ρητα στους καταλογους της pearl και επισης το εχω δει και μονος μου.Το συγκεκριμενο ταμπουρο το εχω και εγω και ειναι πολυ σουπερ.Παρολαυτα και το signature ειναι πολυ καλο και αξιζει τα λεφτα του.Οπως επισης και το export set.

ευχαριστω ventrue! στειλε μου αν μπορεις ενα link για το ταμπουρακι..

λες οτι αξιζει τα λεφτα το setακι ε?

Πηγαινε στο site της Pearl (www.pearldrum.com) και μετα Snares--->Ultracast-----> 14"*6,5" .

Νομιζω πως το σετ του Jordison ειναι πιο ακριβο απ οτι θα ηταν το αντιστοιχο της export και αυτο εγκειται στο γεγονος οτι 1.Του Jordison εχει τις μεμβρανες στις κασες με τα γνωστα σχεδια 2.Εχει το snare signature που ειναι καλυτερο απ το στανταρ snare της export 3.Ειναι ltd. που σημαινει οτι δεν θα βγαινει για παντα και κθκλοφορει σε περιορισμενα κομματια.

Εχοντας ενα export set μπορω να πω πως αν το προσεξεις,του βαλεις καλα δερματα και το κουρδισεις,θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος απ αυτο που θα ακουσεις και σε σχεση με τα λεφτα που εδωσες.

Αυτο που εκανα εγω,ηταν να παρω ενα στανταρντ σετ export (και συγκεκριμενα το Jet Black με μαυρα μεταλλικα μερη ιδιο με αυτο του Jordison Signature set) kai meta προσθεσα μια κασα ,ενα 8" τομ και ενα 16" βαθυ.Σε λεφτα μου ρθε φτηνοτερα (το πηρα απ εξω) αλλα βεβαια το ταμπουρο δεν ειναι τοσο καλο οσο το signature.Εμενα δεν με ενδιεφερε τοσο ομως γιατι ηδη ειχα το ultracast.

Έβαλα δοκιμαστικά στον thomann export tom tom 10,12,13, floor tom 14,16 bassdrum 2x 22X18 snare 14 και βάσεις και πάει το θέμα πάνω από 1400ευρώ με μπρατσα και clamp ,δυο pedal 120p πλήρες οπότε άμα έισαι για export πάρτα είναι πολύ καλή τιμή τα 900ευρώ!

ρε chem, ρε chem!!!! :D χωρις βασεις κλπ. μονο τυμπανα... :!:

και γω ππιστευω πως ειναι πολυ καλα

παιδια, πηγα και ακουσα τα export μαζι με τα session και μετα ακουσα τα superstar... δεν ξερω αν εφταιγε το κουρδουσιμα, παντως απογοητετηκα απο τα export :( μπορει και με αλλα δερματα να ειναι καλυτερη, αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος.. αν και το session που ειχα διπλα ειχε διπλα δερματα λαδιου νομιζω.. και τα tom που συγκρινα ηταν αλλα μεγεθη. αλλα και παλι... δεν μου γεμισε το ματι. δηλαδη κατατασω τα superstar στην ιδια κατηγορια με τα session και οχι με τα export

Αφού το είπαμε τα export δεν συγκρινονται με τα superstar για τους λόγους που προανέφερα. Η pearl βγάζει φέτος τα vision για να αντιδράσει στα superstar και mapex M, sonor 2005,sonor 3005. Aυτή τη στιγμή ο thomann λόγω ασνανέωσης της σειράς 3005 σε 3007 δίνει σετ 3005 για 700 ή 800ευρώ όταν πριν κανά εξάμηνο είχαν 1100 αν θυμάμαι καλά. Αυτά θα χτύπαγα χαλαρά άμα αγόραζα σήμερα. Όταν πήρα τα superstar-φεβρουάριος 2006- ήταν μακράν ότι καλύτερο υπήρχε στα 800ευρώ που τα πήρα από το γερμανό και τα ελληνικά μαγαζιά κοιμούντουσαν ακόμα....

δεν ξερω... μαλλον στα export θα παω, γτ δεν υπαρχει τπτ καλυτερο στα 850-900 :x

Τελικά θα τον πεθάνουμε τον άνθρωπο και θα πάει να πάρει μες στην τρέλα του κανά Granite!!!!!!Πάρε τα pearl ,καλά είναι αφού αυτά θές τελείωσε. Και με το καλό ανέβασε φωτογραφίες.

Σήμερα πέρασα απο το διαμαντόπουλο και άκουσα μια gretsch catalina νομίζω το μοντέλο.. Μου άρεσε πολύ... Τέσπα περιμένουμε Pics...

περα απο την πλακα,δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα τρεεελας...:)με το που παει και ακουσει τις ντραμς που εχει στο μυαλο,θα διαλεξει αμεσως αυτη που του ταιριαζει χωρις δευτερη σκεψη.κατι σαν τον ερωτα με την πρωτη ματια.με εμενα παντως ετσι εγινε.Εγω τις Tama δεν τις γουσταρα και πολυ πολυ,μολις ομως πηγα και την δοκιμασα αυτο ηταν!Την ερωτευτηκα αμεσως.και κατεληξα με την Superstar custom.Και δεν το εχω μετανιωσει καθολου!Ειναι πια ντραμς θα σου κανει το κλικ!

ρε παιδια ας μου στειλει ενας που να εχει τα export. τα swingstar εχουν τα maonhy τα ξυλα και τα export δεν εχουν καν αυτα! εχουν POPLAR!!!!! που δεν εχει ουτε παιδικη!!!!!!

δεν ξερω γαμωτο... ακουσα και την superstar παλι. . . . δεν ξερω

Α! και το κλικ μου το εκανε η performer. ειδικα στα tom. σαν κασσα μαρεσει πολυ η bubinga η απλη. οχι η omni-tune

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back