χαχαποσο συχνα πηδατε?( ακους εκει 135 φορες το χρονο. κι εμεις πηδαμε αλλα δε κανουμε κι ετσι. ψευτη ελληναρα πηδικουλα
)
να κανουμε αυτο το γκαλοπ ξανα δε θα ησυχασω. (ελπιζω να ακουσατε για την ερευνα που βγηκαμε πρωτοι στο σεξ με διαφορα)![]()
![]()
Εγώ θα πρότεινα κάτι του στυλ "Είστε ικανοποιημένοι απο την ποιότητα των μουσικών δίσκων των τελευταίων 5 χρώνων;
Μια ιδέα... :roll:
Εγώ θα πρότεινα κάτι του στυλ "Είστε ικανοποιημένοι απο την ποιότητα των μουσικών δίσκων των τελευταίων 5 χρώνων;
Μια ιδέα... :roll:
θα ηταν καλη ιδεα...οχι ομως μονο της ελληνικης πορειας' date=' αλλα της παγκοσμιας.
βεβαια, θα ερθει καποιος και θα πει πως βρισκει και ακουει αυτα που ψαχνει το αυτι του(και καινουρια μαλιστα)...μηπως θα ηταν καλυτερη η ερωτηση αν το θεταμε "ειστε ικανοποιημενοι απο την ποιοτητα που προωθειται"?......
μια ιδεα........πανω στην ιδεα σου...... :lol:[/quote']
Ναι και παγκόσμια εννοούσα.Η μπορούμε να ψηφίσουμε τον αγαπημενό δίσκο μας για τα τελευταία 5 χρόνια.
Μια ιδέα....πανω στην ιδέα σου.....πάνω στη ιδέα μου :lol: :lol:
Υ.Γ Ο yameth θα μας πυροβολήσει σήμερα θα δείς![]()
Ενδιαφέρον. Λίγο πιό συγκεκριμένα;Ένα poll για τα προβλήματα μας με την ελληνική αγορά μουσικών οργάνωνκαι συμφωνώ στο poll για το άλμα εις βάθος... 8)
.... σε πιό χώρο...Εγώ θα πρότεινα κάτι του στυλ "Είστε ικανοποιημένοι απο την ποιότητα των μουσικών δίσκων των τελευταίων 5 χρώνων;
.... σε πιό χώρο...Εγώ θα πρότεινα κάτι του στυλ "Είστε ικανοποιημένοι απο την ποιότητα των μουσικών δίσκων των τελευταίων 5 χρώνων;
Τι θα θέλατε πολύ να ξέρατε;
Αυτό αναρωτηθείτε. (περα από το τι ζητούν οι κυρίες στο κρεββάτι τους...)
Ξέρω' date=' δύσκολο... αλλά προσέξτε γιατί θα με αφήσετε ν' αποφασίσω εγώ και θα βάλω κάτι βαρετό πάλι. 8)[/quote']
Ας είναι σε όποιο χώρο να ναι.Ένα δίσκο απο όλους.
Εγω θα ήθελα να ξέρω πόσοι απο εδώ μέσα πιστεύουν ότι έχουν πλησιάσει στο "δικό" του ήχο και κατα πόσο.Δεν ξέρω αν μπορεί να αναπαρασταθεί με ψήφους κάτι τέτοιο βέβαια... :roll:
¶μα είναι τόσες λίγες θα μπορούσε να γίνει ένα poll όπου κάθε επιλογή θα αντιπροσώπευε μια δεκαετία (πχ 60's, 70's, 80's κλπ) και το ερώτημα να ήταν πάνω κάτω: "ποια δεκαετία θεωρήτε σημαντικότερη ως προς την εξέλιξη της μουσικής (πχ rock) και την δημιουργία καινούργιων ειδών, αναφέρετε συγκροτήματα, καλλιτέχνες", κλπ,κλπ.Μπα... Ποιούς δίσκους να πρωτοαναφέρουμε σαν προεπιλογές... Οι επιλογές πρέπι να είναι μέχρι 6.