- Πόντοι
- 16
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Γεια χαρά, ένα ένα μπάσο το οποίο έχει πάνω δυο διπλούς μαγνήτες. Το πρόβλημα είναι ότι οι μαγνήτες είναι πολύ ψόφιοι και με το ζόρι ακούγονται. Το μπάσο είναι αρκετά παλιό παρ όλα αυτά είναι ακόμη λειτουργικό. Θα ήθελα να περάσω ένα άλλο ζευγάρι από μαγνήτες για να βελτιώσω την απόδοση του.
Έχετε να προτείνετε κάποιους? Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση στον ήχο, αν και το Fender Precision είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει, παρ όλα αυτά διαφορετική η φάση των μαγνητών. Το μπάσο δεν έχει pick-guard, και δε μπορώ να βάλω κάποιους άλλους και να καλύψω την τρύπα με κάποιο άλλο pick-guard.
Η μαγνήτες είναι και οι δύο σαν τον διπλό που φαίνεται στην φώτο αυτή.
Δε βρήκα μεταχειρισμένους στο noiz ή στο ebay οπότε λογικά πάω για καινούργιους. Χμ.. κρίμα.. περιορισμένα τα έξοδα.
Έχετε να προτείνετε κάποιους? Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση στον ήχο, αν και το Fender Precision είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει, παρ όλα αυτά διαφορετική η φάση των μαγνητών. Το μπάσο δεν έχει pick-guard, και δε μπορώ να βάλω κάποιους άλλους και να καλύψω την τρύπα με κάποιο άλλο pick-guard.
Η μαγνήτες είναι και οι δύο σαν τον διπλό που φαίνεται στην φώτο αυτή.
Δε βρήκα μεταχειρισμένους στο noiz ή στο ebay οπότε λογικά πάω για καινούργιους. Χμ.. κρίμα.. περιορισμένα τα έξοδα.