Τι alternative rock μουσική ακούτε τώρα?

Άγιος

Maneuverer
Πόντοι
398
Ανοίγω αυτό ειδικό το θέμα γιατί λείπει και σύμφωνα με την ψηφοφορία που είχαμε κάνει υπάρχει κόσμος που ακούει τέτοια μουσική. Είχα προτείνει την κατηγορία κάπως ''rock alternative, grunge, indie, britpop κτλ'' και ίσως είχαμε ψιλοσυμφωνήσει, επίσης προτείνω σαν ιδέα να ξεκινήσουν και άλλα τέτοια ειδικά θέματα καθώς θα καταλήξουν μικρότερα από τα αχανή ''τι μουσική ακούτε τώρα'' και ενδεχομένως να δημιουργηθούν εν καιρό και πολύ καλές μονοθεματικες συλλογές... ωστόσο κάποιες απόπειρες που θυμαμαι στο παρελθόν πήγαν άπατες όπως το ''τι κλασική μουσική ακούτε τώρα'' αλλά ίσως έφταιγε το είδος ...
Εν πάση περιπτώσει ξεκινάω με αυτό:
Fuel - Shimmer

[αν κάνουμε τον κόπο να γράφουμε τραγούδι και συγκρότημα με text πάνω από το βίντεο, και να κατέβει το βίντεο κάποτε ούτε το ποστ χαλάει ούτε το thread]

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι alt.rock, είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου ως alternative μεγαλώνοντας. Ελπίζω το παρακάτω να είναι μέσα.

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι alt.rock, είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου ως alternative μεγαλώνοντας. Ελπίζω το παρακάτω να είναι μέσα.
Καλή ερώτηση, έχει ρε συ ντιστορσια αλλά δεν έχει σόλο κιθάρα (χωρίς Blackmore) πολύ λίγο σαν ιδικά εφε ή καθόλου, τα στίχοι είναι από ποπ μέχρι πανκ, όχι πομπώδεις συνήθως, δεν θίγουν τεράστια θέματα και συχνά δεν βγάζουν ούτε νόημα

άλλες ιδέες ευπρόσδεκτες

third eye blind - Anything

Περίεργη φάση με αυτό το συγκρότημα, είναι πολύ δημοφιλές σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας και στην Ελλάδα.....

Puressence - I Suppose

Αυτη τη μπανταρα απο το κατω αυλακι της γης(Αυστραλια) που παιζει απο ροκ

Οποιος δεν τους ξερει, αξιζει να κανει μια βουτια στη δισκογραφια τους, γιατι θα βρει τα παντα.

Οι King Gizzard and The Lizard Wizard ειναι ΙΣΩΣ η τελευταια μπαντα που εχει μεινει στη ροκ σκηνη και δεν δινει καμια δεκαρα τι ειδος μουσικης θα γραψει μη τυχον και θιξει τους fans της. Ισως και η μονη μπαντα που θα μπορουσε να συνεργαστει με Καψαλη και Τσικο και παλι να την λατρευουν οι φανς της, γιατι το απροοπτο ειναι μερος της ταυτοτητας τους.

Α και τελος, ισως απο τις τελευταιες μπαντες που δεν περιμενουν 2-3 χρονια να βγαλουν μουσικη αφου εχουν δικη τους εταιρεια και βγαζουν οποτε κ οσο θελουν.

Respect

Δεν ξέρω αν είναι alternative αλλά καλύτερα εδώ.

Στα χνάρια των new wet kojak ή έτσι τουλάχιστον μου ακουγονται

Για όποιον ενδιαφέρεται

Pearl Jam - Rearviewmirror

[Μια διευκρίνιση για τους τίτλους πάνω από τα βίντεο με text. Δεν θέλω να υποδείξω σε κανένα πως να κάνει τις αναρτήσεις του ούτε να θεωρηθεί το thread ''δικό μου'', μόνο να εξηγήσω γιατί βάζω τίτλους. Αν θυμάστε παλιά όταν κατέβαινε ένα βίντεο από το youtube και είχε αναρτηθεί ο σύνδεσμος σε κάποιο φόρουμ έδειχνε στην θέσει του βίντεο εκείνη την γρι οθόνη με τις τρις τελείες... εντάξει δεν έγινε και τίποτα θα πεις και συμφωνώ, όμως το ''διόρθωσαν'' αυτό, και τώρα αν το βίντεο που είχες αναρτήσει έχει διαγραφεί, δείχνει στην θέση του άλλα ''σχετικά'' βίντεο μέσα στην ανάρτηση σου! τα οποία τα επιλέγει το youtube............  εγώ δεν θέλω να γίνεται αυτό στις αναρτήσεις μου. Πόσο βλακεία πια? Ελπίζω να μην παραβιάζεται κανένας κανόνας]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back