Three "boutique" od's to choose from...

longshadow

Μέλος
Πόντοι
38
Άλλο ένα shootout μεταξύ τριών od πεταλιών... :) ;)

και τα 3 θεωρούνται "μπουτίκ" και είναι σχετικά ακριβά.

Το θέμα είναι οτι είμαι πάλι σε δίλλημα (πες μας και τίποτα καινούριο!!... ::) :-\) και θα ήθελα να ακούσω απόψεις και για τα τρία.

Εννοείται οτι δεν μπορώ να κρατήσω και τα 3 και πρέπει να επιλέξω ένα.

Εσείς ποιό θα προτιμούσατε και γιατί??

new-od-test-crunch.mp3

Attachments

Δε βρήκα ιδιαίτερη διαφορά αλλά ούτε και χαρακτήρα στα δύο πρώτα. Μου αρέσει σαφώς περισσότερο το τρίτο και στα δύο κλιπς.

Νομίζω ότι το τρίτο είναι το καλύτερο. Πες μας και ποια είναι

Στο τέλος τα ονοματάκια γιατί φοβάμαι οτι μπορεί να επηρεάσουν τις προτιμήσεις κάποιων... :)

ff ευχαριστώ για την εμπνευσμένη υπόδειξη... ::)

Και στα 2 κλιπάκια για μένα νικάει το 1ο. Πολύ ωραίος χαρακτήρας, ζεστός, γεμάτος και όμορφος crunchy ήχος, από την άλλη γλυκός στα lead.

Το 2ο το αποκλείω από την αρχή, μου φαίνεται απλά αδύναμο..

To 3ο δεν με "χαλάει", ίσα ίσα μου αρέσει το πολύ gain απλά δεν είναι τόσο ξεχωριστό σαν το πρώτο, του λείπει (για μένα πάντα) η προσωπικότητα.

Αυτά, ελπίζω κάποια στιγμή να μας πεις και ποιο είναι ποιο.

Εμένα το δεύτερο μου φάνηκε λίγο μουντό στην αρχή και έπειτα λίγο πιο bright  άλλα ίσως να οφείλεται στο ακούστηκαν και οι πιο πρίμες χορδές στο παίξιμο.

Το 1ο ήταν αρκετά μπουκωμένο.

Για το τρίτο κανένα σχόλιο. 

Μιλάω για το πρώτο clip μόνο.

longshadow είπε:
ff ευχαριστώ για την εμπνευσμένη υπόδειξη... ::)
Είχα και εγώ 15 πετάλια και στο τέλος κατάλαβα ότι δεν τα χρειάζομαι.

Εγώ προτιμώ το 1ο.

Μου φάνηκε απλά "περισσότερο" σε όλα

Νιώθω τελείως κουφός..... οι διαφορές που ακούω μου φαίνονται οτι οφείλονται σε μικρο-διαφορές στο παίξιμο, και όχι στο drive...  ???

Έχοντας πει αυτό, απο το πρώτο κλίπ μ'αρέσει το 2ο μέρος.

..είπε, και πήγε να τα ξανα-ακούσει...

μ' αρεσε το 3, γιατί μου φαίνεται οτι αφήνει χώρο συχνοτικά για άλλα όργανα χωρίς να ακούγεται φτωχό.

Να κρατήσεις το OCD μόνο που για να τ' ακούσεις πρέπει να το <<ταΐσεις>> 18 volt. Kάντο και θα με θυμηθείς. Ταιριάζει με τον Boogie. Kαι βέβαια στο HP.

Το 1ο γιατι μ αρεσει ο αλητικος λασπωδεις ηχος του για ροκ με νοτα 10δις κιλων.

Θα ελεγα αφοβα οτι προκειται για phatman budda αλλα φυσικα δε ξερω ρυθμισεις-οργανα-amps-pa systems-αν ειναι λαμπατα τι λαμπες εχουν κλπ κλπ.

στο 3 θα συμφωνησω με το ''Django'' ;) και το 2 αν ειναι αλλο πετατο. Εχεις το 1 ;) 8)

Nestoras είπε:
Να κρατήσεις το OCD μόνο που για να τ' ακούσεις πρέπει να το <<ταΐσεις>> 18 volt. Kάντο και θα με θυμηθείς. Ταιριάζει με τον Boogie. Kαι βέβαια στο HP.
Sorry, αλλά αν είσαι σίγουρος οτι υπάρχει μέσα στην τριάδα ocd αυτό σημαίνει οτι το άκουσες και το κατάλαβες!?

Ποιό πιστεύεις λοιπόν οτι είναι??...(ΑΝ είναι κάποιο....).... ;D ;)

To πρώτο μου ακούγεται πολύ scooped και αδύναμο, σαν φτωχός συγγενής ενός καλού muff...Νομίζω ότι με έναν τέτοιο ήχο μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα να ακουστείς σε full μπάντα.

To τρίτο με χαλάει στο "ψεύτικο" και "buzzy" high end. Αυτό αν ήταν συγγενής κάποιου όμως θα ήταν του RAT.

To δεύτερο, χωρίς να με ξετρελάνει, ήταν το πιό κοντινό σε Marshall O/D με τα τονισμένα μεσαία του. Νομίζω ότι σε κάποιοα settings θα πείθει ακόμα περισσότερο. Οπότε το προτιμώ...

Οικείο το πρώτο backing, έχω τζαμάρει κάμποσες φορές μαζί του.

Τώρα δοκιμάζοντας έναν seymour duncan seth lover με ένα fulltone ocd...

(ύστερα απο αποχή αρκετών ημερών ...)

Σε παρακολουθώ, μην νομίζεις.

Πάντως, άκου με και δεν θα χάσεις! ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back