Three Overdrives...(blind test)...

longshadow

Μέλος
Πόντοι
38
Εφτιαξα ενα κλιπακι για να συγκρινω τρια overdrive πεταλια τα οποια σας αναφερω με τυχαια ομως σειρα:Ibanez TS9 Tubescreamer.....M.I. Audio Tube Zone......Barber LTD silver.....Για να μην επηρεαστει λοιπον καθολου η κριση σας απο μαρκα και μοντελο θα ηθελα να μου πειτε ποιο σας αρεσει καλυτερα και γιατι (πρωτο,δευτερο η τριτο), χωρις να γνωριζετε ποιο ειναι ποιο...το ζητουμενο ειναι ενας low to mediun gain bluesy ηχος..                                                                   
Ibanez%20TS9%20Tube%20Screamer%20Overdrive%20Pedal_300X300.psd.jpg

ge0016.jpg

img10292457629.jpeg

Θα διακινδυνεύσω να γίνω ρεντίκολο πρώτος  ;D ;D

1 - Ibanez

2 - MI

3 - Barber

Μου αρέσει καλύτερα μάλλον το τρίτο. Το πρώτο δεν έχει πρίμα, και το δεύτερο είναι αρκετά scooped. Το τρίτο μου κανει πιο ...open  :)

Εμενα μου αρεσε πιο πολυ το δευτερο χωρις να εχω ιδεα πιο ειναι πιο.... :)

Κι εμενα το δευτερο μου αρεσε καλυτερα... ;)

Δεν ειναι τοσο πλαδαρο οσο το τριτο (δεν μου αρεσε) αλλα και οχι τοσο στενο οσο το πρωτο...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Silot είπε:
Θα διακινδυνεύσω να γίνω ρεντίκολο πρώτος  ;D ;D

1 - Ibanez

2 - MI

3 - Barber

Μου αρέσει καλύτερα μάλλον το τρίτο. Το πρώτο δεν έχει πρίμα, και το δεύτερο είναι αρκετά scooped. Το τρίτο μου κανει πιο ...open  :)
  Αποστολε sorry αλλα no!! δεν θα πω αν βρηκες η οχι καποιο αλλα σωστος 100% δεν ησουνα....(μην ξεχνας ομως οτι για να ολοκληρωθει η συλογη μου χρειαζεται ενα κοκκινο πεταλακι που ΕΣΥ εχεις!!! >:().;D ;D....παιδια ευχαριστω για τις γνωμες...keep it up  :)

Εσενα αληθεια londshadow χωρις να σκεφτεσε ποιο ειναι πρωτο και ποιο δευτερο, ποιο σου αρεσε;

ας γινω κ γω ρεντικολο λοιπον...

κ εμενα μου αρεσαν κατα σειρα 3-2-1

1- barber

2- MI

3- TS9

το πρωτο μου αρεσε πιο πολυ μετα το δευτερο κ τελος το τριτο!

το πρωτο ειναι tubescreamer? αν οχι τοτε τοσο καιρο επαιζα με λαθος πεταλακι!

χαχαχαχα

longshadow είπε:
μαλλον το δευτερο χωρις να ειμαι ακομα 100% κατασταλαγμενος...
Και εσυ που ξερεις ποιο ειναι δευτερο... πως νιωθεις που σου αρεσει αυτο... ;) ;) ::) ;D

Τωρα που το ξανακουω συμπαθω αρκετα το πρωτο...

Είμαι high-gain τύπος. Παρολαυτα (ναι είναιμιαλέξη  :D ) μου άρεσε περισσότερο το πρώτο. Μου φαίνεται ότι αφήνει να ακουστεί περισσότερο το παίξιμό σου.

Το 2 μου φάνηκε ότι δεν είχε και πολύ blues inside, περισσότερο για rock μου πάει.

Το 3 δεν μου άρεσε και τόσο στο "rythm" μέρος γιατί παραείναι επιβλητικό αλλά μου άρεσε στο "σολάκι" έχει αρκετή bluesοαλητεία.

Ψηφίζω για την πλάκα της υπόθεσης ότι το #1 είναι το TS9 γιατί μοιάζει με το TS7 που έχω. Για τα άλλα δεν έχω ιδέα.

Πάντως και ο κάθε ήχος είναι σχετικός ΙΜΗΟ, περισσότερο είναι σε τι context θα μπει δηλ. αν θα ταιριάξει με το υπόλοιπο γκρουπ.

Μακαρι να μπορουσα στον πρωτο που θα εβρισκε και τα 3 σωστα να του χαριζα το ενα ,αλλα εδω λεμε πως θα αποκτησουμε κι αλλα (ειναι "ψιλοαρρωστια" η υποθεση πεταλια!! ;D)....

μεχρι στιγμης παντως προηγειται το νο1....(η δικη μου προτιμηση δεν μετραει)

Εγώ θα προτιμήσω σίγουρα το τρίτο. Από τα δύο πρώτα κάτι μου λείπει... Είναι ότι πιο κοντά στον blues-άδικο ήχο που έχω στο μυαλό μου. Πάω ν'ακούσω sepultura τώρα, αρκετά βιντατζιάστηκα για την ώρα... :P :P :P ;D ;D ;D ;D

Α! όσο για το ποιο είναι ποιό, δεν έχω ιδέα. Γιατί δε βάζεις και κανα T-Rex στο παιχνίδι? (κάτι με έχει πιάσει με τα T-Rex, θα πάρω μετοχές της εταιρίας)

Το 2ο μου φαίνεται λίγο πιο αδύναμο από τα άλλα.

Το 3ο είναι πιο γεμάτο, αλλά κάτι δεν πάει καλά...

Θα καταλήξω στο 1ο ,ως μέση λύση.

Ίσως να επέλεγα το 3ο, αν είχε λιγότερο gain.

Eγω και τα ηχειακια του λαπτοπ μου θα γινουμε ρεζιλι ψηφιζοντας τα εξης:

1)Ibanez

2)Barber

3)MI (δεν το χω ακουσει, δια της μεθοδου του αποκλεισμου!)

Kαι να πω πως με αρεσε το πρωτο. Ελπιζω να ναι το TS αλλιως θα κρεμαστω απο μια εντεκαρα Μι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back