Thomann & ΕΛΤΑ...

STEVE G

Νέο μέλος
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ.

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΟΜΑΝΝ.

ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΝΙΤΟΡΣ +ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ+ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘ.(ΟΛΑ 500 ΕΥΡΩ)

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΤΗΣΗ...????ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ.ΔΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ?

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?

ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΥΣΗ - (...ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΔΕΜΑΤΑ!)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και τι είδους απάντηση περιμένεις από εδώ? Το θέμα σου είναι αρμόδιος να σου το εξηγήσει άνθρωπος του thomann και το ταχυδρομείο.

Θα ξαναπροσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους αύριο.

Μου λεχει τύχει να μου έρθουν σε δόσεις τα πράματα.Μην ανησυχείς θα σου έρθουν κανονικά ;)

janick είπε:
Μου λεχει τύχει να μου έρθουν σε δόσεις τα πράματα.Μην ανησυχείς θα σου έρθουν κανονικά ;)
Το ίδιο κ σε μένα...Μην ανησυχείς  :)

Μπες Thomman και βρες το Tracking αποστολής, μετά πήγαινε στο www.elta-courier.gr και δες που είναι.

θυμάσαι αν ήταν όλα σε στοκ τα προιόντα που πήρες? στείλτους email παλι και πάρτους τηλ...

Ολα θα πάνε καλά !!! Είναι το άγχος της αναμονής !!! Ειδικά αν είναι και πρώτη κιθάρα.... BTW Mε γεια !!!

Εννοείτε ότι απλά θα σου έρθουν χωριστά. Συνήθως έρχονται με διαφορά το πολύ 5 ημερών..

ναι οτι λενε τα παιδια παραπανω ισχυει.

μου εχει τυχει και εμενα χωρις να ξερω οτι συμβαινει αλλα τελικα τελος καλο ολα καλα  ;)

ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ...ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...

πάντως αρκετό κόσμο βλέπω πως ψωνίζει από κει....

αρχίζω να το σκέφτομαι κι εγώ..... :) :)

Hil είπε:
πάντως αρκετό κόσμο βλέπω πως ψωνίζει από κει....

αρχίζω να το σκέφτομαι κι εγώ..... :) :)
Ο Θωμας ειναι εγγυηση....ψωνισε αφοβα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα