Thomann Αγορές - Μεταφορές

Δεν καταλαβαίνω τους τρόπους πληρωμής ; Μου τα φέρνουν σπίτι και εγώ τους πληρώνω ή είμαι πολύ χαρούμενος  :P ;

Θα σου έλεγα να search αλλά είμαι στις καλές μου  :D

Πλερώνεις με πιστωτική/χρεωστική ή με τραπεζικό έμβασμα κατά την παραγγελία. Μόνο στη Γερμανία στέλνουν με αντικαταβολή (τελευταία φορά που κοίταξα).

Είσαι πολύ χαρούμενος. Βγάλε τη Μελωδία της Ευτυχίας απ'το DVD αμέσως και βάλε Candlemass στο CD player με ακουστικά να κάνεις υπνοπαιδεία. ;D

Πλακίτσα κάνουμε anti_3 μην παρεξηγηθείς  ;)

Jasemeister είπε:
Μόνο στη Γερμανία στέλνουν με αντικαταβολή (τελευταία φορά που κοίταξα).
οχι οτι εχει καμια σημασια μαλλον αλλα ετσι για την ιστορια..:

Cash on delivery (C.O.D.):

You pay the invoice total in when you receive the parcels. In some countries there are surcharges for this per parcel (we only charge one shipping charge and no extras). 

Cash On delivery is now slowly being ruled out by most of our couriers. Currently we can offer COD payment in the following countries;

Spain, Portugal, Belgium, Luxemburg, France, and Austria.

http://www.thomann.de/gr/faq_2_172.html

Jasemeister είπε:
Πλερώνεις με πιστωτική/χρεωστική ή με τραπεζικό έμβασμα κατά την παραγγελία. Μόνο στη Γερμανία στέλνουν με αντικαταβολή (τελευταία φορά που κοίταξα).
μμμμμ....και τ ακριβώς είναι το τραπεζικό έβασμα ;

Πλακίτσα κάνουμε anti_3 μην παρεξηγηθείς  ;)
Παρεξηγήθηκα  >:( :D

Με όλο τον σεβασμό αλλά όσο συνεχίζετε να απαντάτε στα απαντημένα τόσο αυτά θα συνεχίζουν να ξανα ερωτούνται!

Fle σορρυ αν γίνομαι κουραστικός , αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι και τόσο καλά γι'αυτό ρωτάω  :-\

fleamail είπε:
Με όλο τον σεβασμό αλλά όσο συνεχίζετε να απαντάτε στα απαντημένα τόσο αυτά θα συνεχίζουν να ξανα ερωτούνται!
Και τι πειράζει αν κάποιος θέλει να (ξανα)απαντήσει ???

Angelos είπε:
Και τι πειράζει αν κάποιος θέλει να (ξανα)απαντήσει ???
Σε ένα θέμα που έχει ερωτηθεί 2-3 φορές άντε να το καταλάβω, αλλά σε κάτι όπως αυτό που έχει υποθεί 3.000 ε δε λέει ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα