This is Madness! και ψάχνει φωνή.

Παστίτσιός

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ένα νέο κομμάτι μου, μην δώσετε σημασία στην φωνή μου, δεν είμαι τραγουδιάρης ούτε με ενδιαφέρει να γίνω, απλώς το τραγούδησα για να είναι πιο ολοκληρωμένο το ντεμο. Ο σκοπός είναι αυτός: βρίσκεται κάποιος εθελοντής τραγουδιάρης ο οποίος να γνωρίζει την αγγλικήν, να έχει καλή προφορά και να μπορεί να τραγουδήσει.

Το σημαντικότερο είναι να μπορεί να ερμηνεύσει κιόλας διότι το οραματίζομαι το κομμάτι με μία φωνή η οποία θα έχει και μία θεατρικότητα στην οποία θα δίνει την εντύπωση ενός σχιζοφρενή! Το κομμάτι θέλει ψυχική διαφθορά, αμήν. :angel:

Όταν το κομμάτι ολοκληρωθεί, θα φάει μία σπιτική χάλια μίξη από τη μεριά μου, θα μπεί σε κάποιο βίντεο που θα δημιουργήσω κάπως και θα ανεβεί στο youtube. Ο φωνιάρης θα πάρει φυσικά όλα τα εύσημα (κρεντιτς) που του αναλογούν. Αυτά.

https://soundcloud.com/faethontas/this-is-madness-vocals-demo

EDIT: Ιδού και οι στίχοι, τους ξέχασα.

I am you

you have to go

dont take it slow

we have to run

Look for the sun

the earth is cold

its what im told

what you've be-come

take my place

and forget

to forgive me

now is the time

to be free

to be mad

i i am you

you are mine

we are breathing

all

all is one

two three four

five six one

(we are one under the sun) O0

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
axtarmas είπε:
Ένα νέο κομμάτι μου, μην δώσετε σημασία στην φωνή μου, δεν είμαι τραγουδιάρης ούτε με ενδιαφέρει να γίνω, απλώς το τραγούδησα για να είναι πιο ολοκληρωμένο το ντεμο. Ο σκοπός είναι αυτός: βρίσκεται κάποιος εθελοντής τραγουδιάρης ο οποίος να γνωρίζει την αγγλικήν, να έχει καλή προφορά και να μπορεί να τραγουδήσει.

Το σημαντικότερο είναι να μπορεί να ερμηνεύσει κιόλας διότι το οραματίζομαι το κομμάτι με μία φωνή η οποία θα έχει και μία θεατρικότητα στην οποία θα δίνει την εντύπωση ενός σχιζοφρενή! Το κομμάτι θέλει ψυχική διαφθορά, αμήν. :angel:

Όταν το κομμάτι ολοκληρωθεί, θα φάει μία σπιτική χάλια μίξη από τη μεριά μου, θα μπεί σε κάποιο βίντεο που θα δημιουργήσω κάπως και θα ανεβεί στο youtube. Ο φωνιάρης θα πάρει φυσικά όλα τα εύσημα (κρεντιτς) που του αναλογούν. Αυτά.

https://soundcloud.com/faethontas/this-is-madness-vocals-demo
εγω φιλε μου. Προσφέρομαι,

Στείλε μόνο τη μουσική σκέτη κάπως για να αρχίσουν οι πρόβες γιατί έχω και άλλη μια υποχρέωση χαχαχαχα

cos_dr είπε:
Στείλε μόνο τη μουσική σκέτη κάπως για να αρχίσουν οι πρόβες γιατί έχω και άλλη μια υποχρέωση χαχαχαχα
Αν μιλάς σοβαρά να σου την στείλω σκέτη. Να την στείλω;

axtarmas είπε:
Αν μιλάς σοβαρά να σου την στείλω σκέτη. Να την στείλω;
γιατι να μην μιλαω σοβαρα δηλαδή? Ζητησες κάτι και προσφέρθηκα.

Αμα θες στείλτο. Εσυ το ζητησες.

Αμα δεν σου αρεσει το αποτελεσμα θα το σβησεις.

Τι, φοβασαι μην προσβληθώ?

Εγώ πιστεύω οτι θα τα καταφέρω, οτι θα ειναι αψογη η ερμηνεία μου.

cos_dr είπε:
γιατι να μην μιλαω σοβαρα δηλαδή? Ζητησες κάτι και προσφέρθηκα.

Αμα θες στείλτο. Εσυ το ζητησες.

Αμα δεν σου αρεσει το αποτελεσμα θα το σβησεις.

Τι, φοβασαι μην προσβληθώ?

Εγώ πιστεύω οτι θα τα καταφέρω, οτι θα ειναι αψογη η ερμηνεία μου.
Πώς και πού να σου την στείλω; Αν θέλεις πέσμου το email σου σε π.μ. να την στείλω εκεί;

Trending...

Νέα θέματα

Back