- Πόντοι
- 18
Ένα νέο κομμάτι μου, μην δώσετε σημασία στην φωνή μου, δεν είμαι τραγουδιάρης ούτε με ενδιαφέρει να γίνω, απλώς το τραγούδησα για να είναι πιο ολοκληρωμένο το ντεμο. Ο σκοπός είναι αυτός: βρίσκεται κάποιος εθελοντής τραγουδιάρης ο οποίος να γνωρίζει την αγγλικήν, να έχει καλή προφορά και να μπορεί να τραγουδήσει.
Το σημαντικότερο είναι να μπορεί να ερμηνεύσει κιόλας διότι το οραματίζομαι το κομμάτι με μία φωνή η οποία θα έχει και μία θεατρικότητα στην οποία θα δίνει την εντύπωση ενός σχιζοφρενή! Το κομμάτι θέλει ψυχική διαφθορά, αμήν. :angel:
Όταν το κομμάτι ολοκληρωθεί, θα φάει μία σπιτική χάλια μίξη από τη μεριά μου, θα μπεί σε κάποιο βίντεο που θα δημιουργήσω κάπως και θα ανεβεί στο youtube. Ο φωνιάρης θα πάρει φυσικά όλα τα εύσημα (κρεντιτς) που του αναλογούν. Αυτά.
https://soundcloud.com/faethontas/this-is-madness-vocals-demo
EDIT: Ιδού και οι στίχοι, τους ξέχασα.
I am you
you have to go
dont take it slow
we have to run
Look for the sun
the earth is cold
its what im told
what you've be-come
take my place
and forget
to forgive me
now is the time
to be free
to be mad
i i am you
you are mine
we are breathing
all
all is one
two three four
five six one
(we are one under the sun) O0
Το σημαντικότερο είναι να μπορεί να ερμηνεύσει κιόλας διότι το οραματίζομαι το κομμάτι με μία φωνή η οποία θα έχει και μία θεατρικότητα στην οποία θα δίνει την εντύπωση ενός σχιζοφρενή! Το κομμάτι θέλει ψυχική διαφθορά, αμήν. :angel:
Όταν το κομμάτι ολοκληρωθεί, θα φάει μία σπιτική χάλια μίξη από τη μεριά μου, θα μπεί σε κάποιο βίντεο που θα δημιουργήσω κάπως και θα ανεβεί στο youtube. Ο φωνιάρης θα πάρει φυσικά όλα τα εύσημα (κρεντιτς) που του αναλογούν. Αυτά.
https://soundcloud.com/faethontas/this-is-madness-vocals-demo
EDIT: Ιδού και οι στίχοι, τους ξέχασα.
I am you
you have to go
dont take it slow
we have to run
Look for the sun
the earth is cold
its what im told
what you've be-come
take my place
and forget