- Πόντοι
- 36
Ποιός τον ακούει ;D ;D ;Dgvour είπε:Φαινεται οτι το φοβασαι λιγο και γι αυτο την εχεις χαμηλα αλλα μη μασας.
Μεταξυ μας ειμαστε.Κανε το τωρα που δεν ακουει ο τζεντλμαν ;D ;D γιατι μετα............
Ποιός τον ακούει ;D ;D ;Dgvour είπε:Φαινεται οτι το φοβασαι λιγο και γι αυτο την εχεις χαμηλα αλλα μη μασας.
Μεταξυ μας ειμαστε.Κανε το τωρα που δεν ακουει ο τζεντλμαν ;D ;D γιατι μετα............
Ευχαριστώ Αργύρη.shelter είπε:Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχεις ανεβάσει εδώ. Αλλα δυστυχώς βιάζομαι να φύγω. ΘΑ επανέλθω για τα υπόλοιπα που σου έχω πει και θα σου ξαναπώ.
Άσε και έχω τύψεις γιατί στην μπυροποσία του είπα ότι έχει μαλακώσει και μετά από αυτό έχει ξεσαλώσει ;DΜεταξυ μας ειμαστε.Κανε το τωρα που δεν ακουει ο τζεντλμαν Grin Grin γιατι μετα............
Ολοι του λεγαμε οτι εχει μαλακωσει και τωρα αντε να ποσταρεις κομματι.Τρεμει τοJazzjoker είπε:Άσε και έχω τύψεις γιατί στην μπυροποσία του είπα ότι έχει μαλακώσει και μετά από αυτό έχει ξεσαλώσει ;D
Είναι αλήθεια. Κι εγώ του το είπα αλλά υπάρχει λύση. Κατά τα λεγόμενά του, αν συνοδεύσετε το κομμάτι με ένα video με όμορφες κυρίες θα είναι λιγότερο αυστηρός.gvour είπε:Ολοι του λεγαμε οτι εχει μαλακωσει και τωρα αντε να ποσταρεις κομματι.Τρεμει το
φυλλοκαρδι μας(μεχρι και τα ωρθωγραφηκα στους στειχουσ τσεκαρι).
Ωχ ωχ ωχ Παναγία μου! ;DNestoras είπε:Eίμαι στις πολύ καλές μου σήμερα (πέρασα το χθεσινό βράδυ μου με τον Λάκη και το πρωινό μου με τον Λάκη & Τερυ) και τ' ακούω όλα ωραία.
Είναι αλήθεια ότι οι τότε ηχογραφήσεις δεν έχουν και μεγάλη σχέση. Κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι ειδικά όσον αφορά την τεχνική της ηχογράφησης. (Φύγαν και μερικά ευρώ για να λέμε την αλήθεια ;D)Αν μάλιστα γυρίσουμε τον χρόνο αρκετούς μήνες πίσω θα δούμε οτι ο ήχος της κιθάρας είναι πολύ καλύτερος απο τις πρώτες ηχογραφήσεις με μικρόφωνο που μας είχες ανεβάσει τότε.(...και για να πω και την αλήθεια μου, τότε ο ήχος σου μου θύμιζε...κοννέκτ παρά μικροφωνισμένη καμπίνα.)