Καμμένο θέμα απο τώρα. Στο ασχετο μου ήρθε στα αυτια μου μια ξεχασμένη μελωδιούλα. Σιγα σιγά μου ήρθε ενα αοριστο hardcore ρεφρεν, μια παραφωνη popίζουσα &σχεδον εκνευριστική ερμηνεία για κουπλέ, μια κοκκινομάλα τραγουδίστρια (σγουρό μαλί) που δε θα την έλεγες και μοντέλο αλλα τρυγίριζε ολο το βιντεοκλιπ με καρο φουστίτσα κρατώντας ενα γλυφιτζούρι. Οι υπόλοιποι της μπάντας νομιζω πως ήταν καραφλοί με μουστάκια και ίσως ηταν ευρωπαικό συγκρότημα. Είχαν μια (και μονη) επιτυχία στο mtv που επαναλαμβανόταν διαρκώς στα 90s. Δεν μου ερχεται με τιποτα το ονομα τους ή το τραγούδι και δυστυχώς δεν θυμαμαι αλλες λεπτομερειες προς το παρων.
Μηπως κανενας καλος ανθρωπος απο εκεινη την MTV εποχή θυμάται κάτι? (αποκλειεται να μην το εχετε δει το βιντεο ή να μην εχετε ακουσει το ασμα, αλλα αυτα τα onehits ξεχνιουνται τοσο ευκολα...)
Μηπως κανενας καλος ανθρωπος απο εκεινη την MTV εποχή θυμάται κάτι? (αποκλειεται να μην το εχετε δει το βιντεο ή να μην εχετε ακουσει το ασμα, αλλα αυτα τα onehits ξεχνιουνται τοσο ευκολα...)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: