Είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό.Terry RoscoeBeck5 είπε:Θα διαφωνήσεις γιατί είσαι... αριστερός και όχι κάνα κορόιδο; ;D ;D ;D Φτου... φτου... φτου... ;D
X-minor είπε:Κιθάρα στο τέλος δεν θα'χεις αλλά θα'χεις τον Ομάρ γι'αγκαλίτσες στην ψειρού. ;D
ρε συ ντροπή που το 1ο που σκέφτηκες ήταν αυτός και όχι ΑΥΤΟΣ ;DΟμάρ Ελαμπντελαουί?
Μπήκε φυλακή? ;D
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά έχω μια απορία: Για να καπνίσεις πλέον, πρέπει να είσαι ηλεκτρονικός; Έτσι μας κατάντησαν οι αλήτες; ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Παίρνεις (ας πούμε) ένα καρούλι σύρμα για αντιστάσεις (για το ηλεκτρονικό τσιγάρο)
Για να ατμίσεις είναι η διαδικασία. Το κάπνισμα παραμένει ως έχει. Τσακμάκι και σέρτικα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DHaris είπε:Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά έχω μια απορία: Για να καπνίσεις πλέον, πρέπει να είσαι ηλεκτρονικός; Έτσι μας κατάντησαν οι αλήτες; ;D
Συνεχίστε.
Γενικα οταν αρχιζουμε και πιστευουμε τα FACTS of lifeBlackCrow81 είπε:Πριν 2-3 βδομάδες είχα μια συζήτηση με κάποιον ο οποίος μου είπε ότι έφερε από Κίνα ραδιοφωνάκι των 8 ευρώ και πλήρωσε τελωνείο 3 ευρώ και δεν τον πίστευα
Διαχωρίζονται από τελωνειακό υπάλληλο σε υποκείμενα σε δασμούς και φόρους και σε τελωνειακώς ελεύθερα, δηλαδή δεν υπόκεινται σε δασμό και φόρο και δεν εμπίπτουν σε απαγορεύσεις ή περιορισμό.
Συγκεκριμένα:
Απαλλάσσονται από δασμούς και ΦΠΑ οι αποστολές εμπορευμάτων η αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τα 22 € ή τα 45 € σε περίπτωση αποστολής μη–εμπορικού χαρακτήρα (από ιδιώτη σε ιδιώτη).
Αποστολές εμπορευμάτων αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ.
Αποστολές εμπορευμάτων αξίας άνω από 150€ υπόκεινται σε ΦΠΑ και δασμούς, ανάλογα με τη στατιστική αξία τους και τη δασμολογική τους κατάταξη.
αυτο τι σημαινει ακριβως?BlackCrow81 είπε:Το σχέδιο σωτηρίας των ΕΛΤΑ: Μειώσεις μισθών σε διοίκηση και εργαζόμενους - Από 1η Σεπτεμβρίου οι αλλαγές - Ειδήσεις Newsit.gr
Διεύρυνση της συνεργασίας με την αγορά της Κίνας και ειδικότερα με κινεζικές εταιρίες με αντικείμενο την αποστολή και εκτελωνισμό δεμάτων και μικροδεμάτων από την Κίνα στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντίστροφα, στο πλαίσιο της ραγδαίας ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ενδιαφέροντος εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Ότι η Ελλάδα μέσω του Πειραιά και της Cosconoe13 είπε:αυτο τι σημαινει ακριβως?
καλημερα παιδια . εγω ψαχνω να βρω καιρο μια gibson flying v και τελικα το οργανο που με ενδιαφερει το βρηκα στην ιαπωνια . μεταφορικα ο ιαπωνας δεν βαζει , και η τιμη που βγαζει ειναι τελικη 1100ε . τι να κανω γιατι εχω μπερδευτει λιγακι . προχωράω η νατον ρωτησω και τιποτα αλλο για να μην ερθει κάνα μπουγιουρντί 250 ε και θα τρέχω?
εχω τέτοιο κόλλημα με την συγκεκριμένη κιθάρα που μου θυμίζει το κόλλημα που ειχα φάει με την γυναίκα μου οταν την είχα δει πρώτη φορα !!!!
Τα ξεχναμε αυτα.καλημέρα σε ολους . μετα απο χθεσινή επικοινωνία με τον ιαπωνα και το θεμα του εκτελωνισμού ,και τυχόν επιβάρυνση της δικης μου πλευράς μου έγραψε το εξης ¨"we will write $300 on the declaration when we ship it "
υγ- εχω τέτοιο κόλλημα με την συγκεκριμένη κιθάρα που μου θυμίζει το κόλλημα που ειχα φάει με την γυναίκα μου οταν την είχα δει πρώτη φορα !!!!