- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
Το βάζω εδώ, όχι ίσως για να βρεθεί λύση, αλλά έτσι για κουβέντα.
Εχω εδώ και 6-7 χρόνια ένα nas με το ανωτέρω ωραίο όνομα. 2ΤΒ. Όλα καλά, με τη διαφορά ότι
α. είναι μόνο δικτυακό (δεν έχεις πρόσβαση αλλιώς στο δίσκο, δηλαδή τρέχει ένα linux και είναι φορμαρισμένος σε ext κάτι)
β. έχει πάψει να υποστηρίζεται από την wd
γ. έχει πάψει να υποστηρίζεται αγρίως, επειδή γενικά έχει χακαριστεί και η συμβουλή τους είναι βγάλτε τον
όπως και νάχει δεν είχα θέμα μαζί του ούτε με ένοιαζε να χακαριστεί ιδιαίτερα
Μέχρι που προχτές παίζοντας και τακτοποιώντας (κακό πράγμα η τακτοποίηση) έσβησα κανα δυό φολντερ.
Και προφανώς αυτά δεν έρχονται πίσω.
Εκανα διάφορα κόλπα, τον άνοιξα, τον έβαλα σε σκαμνί usb, έτρεξα διάφορα utilities - που υποτίθεται τον βλέπουν, βλέπουν μόνο τα partition, αλλά data όχι. Τον βγάζουν empty.
Αλλά ακόμα και να έβλεπα τα data, θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να κάνω undelete, δηλαδή πολύ προχώ πράγματα.
Ανάφερα το θέμα στην wd μπας και....
πήρα την ωραία απάντηση "δεν υποστηρίζεται πλέον - να πάρετε άλλον"
και όχι μόνο αυτό την άλλη μέρα πήρα μαιλ να αξιολογήσω τον υπάλληλο.
Ε....τα άκουσαν.
Εν ολίγοις τους λέω, αφήστε τα ψόφια και πείτε καμιά ιδέα.
Αφού με ευχαρίστησαν για το κράξιμο μου έστειλαν μια λίστα από πωλούμενα utilities μερικά εκ των οποίων ήδη δοκίμασα.
Συμπέρασμα, μην περιμένετε σωτηρία. Μόνοι και γενικώς μην τακτοποιείτε δίσκους παραπάνω από όσο πρέπει
btw έχει κανείς καμιά ιδέα?
Εχω εδώ και 6-7 χρόνια ένα nas με το ανωτέρω ωραίο όνομα. 2ΤΒ. Όλα καλά, με τη διαφορά ότι
α. είναι μόνο δικτυακό (δεν έχεις πρόσβαση αλλιώς στο δίσκο, δηλαδή τρέχει ένα linux και είναι φορμαρισμένος σε ext κάτι)
β. έχει πάψει να υποστηρίζεται από την wd
γ. έχει πάψει να υποστηρίζεται αγρίως, επειδή γενικά έχει χακαριστεί και η συμβουλή τους είναι βγάλτε τον
όπως και νάχει δεν είχα θέμα μαζί του ούτε με ένοιαζε να χακαριστεί ιδιαίτερα
Μέχρι που προχτές παίζοντας και τακτοποιώντας (κακό πράγμα η τακτοποίηση) έσβησα κανα δυό φολντερ.
Και προφανώς αυτά δεν έρχονται πίσω.
Εκανα διάφορα κόλπα, τον άνοιξα, τον έβαλα σε σκαμνί usb, έτρεξα διάφορα utilities - που υποτίθεται τον βλέπουν, βλέπουν μόνο τα partition, αλλά data όχι. Τον βγάζουν empty.
Αλλά ακόμα και να έβλεπα τα data, θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να κάνω undelete, δηλαδή πολύ προχώ πράγματα.
Ανάφερα το θέμα στην wd μπας και....
πήρα την ωραία απάντηση "δεν υποστηρίζεται πλέον - να πάρετε άλλον"
και όχι μόνο αυτό την άλλη μέρα πήρα μαιλ να αξιολογήσω τον υπάλληλο.
Ε....τα άκουσαν.
Εν ολίγοις τους λέω, αφήστε τα ψόφια και πείτε καμιά ιδέα.
Αφού με ευχαρίστησαν για το κράξιμο μου έστειλαν μια λίστα από πωλούμενα utilities μερικά εκ των οποίων ήδη δοκίμασα.
Συμπέρασμα, μην περιμένετε σωτηρία. Μόνοι και γενικώς μην τακτοποιείτε δίσκους παραπάνω από όσο πρέπει
btw έχει κανείς καμιά ιδέα?