THE T.AMP PA 4080 PACKAGE

nickdrummer21

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σας παιδιά!!  :)

Έχουμε φτιάξει μια μπάντα για την πλάκα μας και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το συγκεκριμένο προϊόν.

Αν δηλαδή είναι αρκετά δυνατό για να ακούγεται πάνω απο ντράμς και κιθάρα και αν θα είναι καλή η ποιότητα της φωνής.

Ευχαριστώ..!  :)

Δεν αξίζει.

Πιο μεγάλη θα είναι η "ξενέρα" απ'το χάλια ήχο του, παρά η όποια δουλειά που θα σας βολέψει (και καλά) να κάνετε.

Καλύτερα να περιμένετε λίγο, μαζέψτε 4-5 'κατοστάρικα και πάρτε κάτι που θα παίζει τουλάχιστον, αξιοπρεπέστατα.

Είναι τόσο χάλια δηλαδή..? Το λέω γιατί τα 4-5 κατοστάρικα δύσκολα θα τα διαθέσουμε γι αυτή τη δουλεία..

nickdrummer21 είπε:
Είναι τόσο χάλια δηλαδή..? Το λέω γιατί τα 4-5 κατοστάρικα δύσκολα θα τα διαθέσουμε γι αυτή τη δουλεία..
Ζορίζεται εύκολα και ο ενισχυτής, αλλά και τα ηχεία.

Με μία δυνατή "μποτιά" θα φτάσουν τα ηχεία στην Τουρκία ;D

Γνώμη μου είναι οτι είναι κρίμα να δώσεις έστω και αυτά τα 150.

Τις αγγελίες τις κοίταξες? (δεν έχω δει κάτι, απλά λέω).

WilliamSats είπε:
Δεν αξίζει.

Πιο μεγάλη θα είναι η "ξενέρα" απ'το χάλια ήχο του, παρά η όποια δουλειά που θα σας βολέψει (και καλά) να κάνετε.

Καλύτερα να περιμένετε λίγο, μαζέψτε 4-5 'κατοστάρικα και πάρτε κάτι που θα παίζει τουλάχιστον, αξιοπρεπέστατα.
+1

@nickdrummer21

Εμεις χρησιμοποιουμε αυτο

http://www.thomann.de/gb/the_box_pa_252_eco_mkii_e800_set.htm

και ειμαστε ευχαριστημενοι απο την ενταση και την αξιοπιστια εδω και 1.5 χρονο. Το T.AMP PA 4080 PACKAGE που ανεφερες ειναι καταλληλοτερο για ομιλητες σε μικρες αιθουσες οπου δεν υπαρχουν αλλες πηγες ηχου (ντραμς, κιθαρες).

Νικος

nickdrummer21 είπε:
Είναι πολλά τα λεφτά ρε γαμώτο...  :-\

http://www.thomann.de/gr/peavey_audio_performer_pack.htm Τι λέτε γι αυτό?? Έχει και τον Παπανδρέου στο κουτί άμα προσέξετε!!  ;D  ;D  ;D
Αυτό είναι ΟΚ...

E και αφού το "σπονσοράρει" και ο Γιωργάκης καλό θα είναι, απλά να προσέξες να μην το χρησημοποιήσιες μπροστά σε Γερμανικό κοινό, γιατί θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα με αυτό που θα προσπαθείς να δώσεις ;D

nickdrummer21 είπε:
Είναι πολλά τα λεφτά ρε γαμώτο...  :-\

http://www.thomann.de/gr/peavey_audio_performer_pack.htm Τι λέτε γι αυτό?? Έχει και τον Παπανδρέου στο κουτί άμα προσέξετε!!  ;D  ;D  ;D
Μερικες παραπανω πληροφοριες για τον χωρο που κανετε προβες και το συγκροτημα?

1. Τετραγωνικα

2. Ακουστικη του χωρου

3. Μελη συγκροτηματος

4. Ειδος μουσικης

Ειναι συνηθες ολοι να παιζουν ΄τερμα΄ και ο τραγουδιστης να μην τον ακουει κανεις, οποτε απλα δυναμωνει το Ρ.Α, οποτε μπορει να μην ειναι καταλληλο αυτο το μοντελο.

Βεβαια ποτε δεν ενθαρρυνω καποιον να παιζει 'τερμα' (αλλωστε το οριο για μια ωρα προβα ειναι περιπου 100 dB, παραπανω ενταση απλα βλαπτει)

Νικος

FABRICAUDIO είπε:
Βεβαια ποτε δεν ενθαρρυνω καποιον να παιζει 'τερμα' (αλλωστε το οριο για μια ωρα προβα ειναι περιπου 100 dB, παραπανω ενταση απλα βλαπτει)
+1000

Είναι πολύ σημαντικό το θέμα με τις εντάσεις στην πρόβα, όχι τόσο στην ακουστική όσο στο θέμα των αυτιών.

[/offtopic]

Ειμαστε 3 άτομα και στο μέλλον θα μπεί και 4ος.. Ντράμς, Φωνή, Κιθάρα, και μπορει ακόμα μιά κιθαρα ή μπασο.

Παίζουμε σε μια αποθήκη φτιαγμενη απο πάνελ, μικρή περίπου 20 τετραγωνικά μπορεί και μικρότερη.. αλλα μέσα στον χώρο έχει πολλα πραγματα όπως καναπεδες αποθηκευμένα χαλιά και τέτοια..

Μην ανησυχείς για την ένταση.. δεν παίζουμε πολύ δυνατα.. και πιο πολύ αναφέρομαι σε εμένα που είμαι ντράμερ!  Οι κιθάρες έχουν τους ενισχυτές και ρυθμιζουν την ένταση!  ;D

nickdrummer21 είπε:
Ειμαστε 3 άτομα και στο μέλλον θα μπεί και 4ος.. Ντράμς, Φωνή, Κιθάρα, και μπορει ακόμα μιά κιθαρα ή μπασο.

Παίζουμε σε μια αποθήκη φτιαγμενη απο πάνελ, μικρή περίπου 20 τετραγωνικά μπορεί και μικρότερη.. αλλα μέσα στον χώρο έχει πολλα πραγματα όπως καναπεδες αποθηκευμένα χαλιά και τέτοια..

Μην ανησυχείς για την ένταση.. δεν παίζουμε πολύ δυνατα.. και πιο πολύ αναφέρομαι σε εμένα που είμαι ντράμερ!  Οι κιθάρες έχουν τους ενισχυτές και ρυθμιζουν την ένταση!  ;D
Μια χαρα τοτε.

υ.γ. Αν δεν ακουτε δυνατα απο το μελλοντικο Ρ.Α δεν ειναι παντα σωστη λυση να το δυναμωσετε. Μπορειτε να παιξετε πιο χαμηλα, η να αλλαξετε την θεση του.

Νικος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back