- Πόντοι
- 36
Έτσι είναι, περίεργες αλλά ωραίες επιρροές σε αυτό το πρώτο άλμπουμholyjoy είπε:Τι επιρροές να ειχε άραγε ο Satriani ρε παιδι μου εδω... Εχω ενα δίσκο που παίζει μέσα lead κιθάρα ο Satriani πριν βγαλει το not of this earth και είναι περίπου τέτοιο στυλακι αλλα πιο rock. Τα ρυθμικά μου θυμίζουν κατι μουσικες σαν το Ρετιρε με Κατερινα Γιουλακη ;D ;D ;D ;D ;D
Απιστευτο Album ωραιες επιλογες & ωραιο παιξιμο.![]()
Δεν ξέρω εαν είναι μπάσο αυτό από πισω ή συνθεσάιζερ ???. Α, το τραγούδι είναι σε μι (νομίζωSuperfunk είπε:το μπακι τρακι μοιαζει με μουσικη απο Pac man ;D....ωραια την βαρας την ΛΑ παντως... ;D
Δεν το γνωρίζω το φίδιaudiokostas είπε:Απάντησε κι ο Superfunk καθότι άκουσε βρωμο80sίλα στα ντραμς.
Πάντως και την Μι καλά τη βαράς.
(και γω που περίμενα να ακούσω το Snake του Al Wilson..............κομματάρα)
Εντάξει, ακόμη τα εύκολαgvour είπε:Ωραιος Πανο.
Σκεπτομαι να αρχισουμε να σου δινουμε παραγγελιες για κομματια του Satch.
Ιce 9 ισως?
Να ακουσεις του Al Wilson παντως.Ειναι τεραστιο κομματι.
Κι εγώ αυτό περίμενα. Κομματάρα ιντίντ, και έχει και αυτό το τεράστιο fill της εισαγωγής που κάνει ο Hal Blaine στα concert toms...audiokostas είπε:και γω που περίμενα να ακούσω το Snake του Al Wilson..............κομματάρα
Σε ευχαριστώ για την ακρόαση και τα καλά σου λόγιαHaris είπε:Κι εγώ αυτό περίμενα. Κομματάρα ιντίντ, και έχει και αυτό το τεράστιο fill της εισαγωγής που κάνει ο Hal Blaine στα concert toms...
----------------------
Πολύ καλή εκτέλεση πάντως, και προσωπικά γούσταρα πολύ την 80τίλα.
Και έχει και άλλα πολύ ωραία κομμάτιαLoki είπε:Πολύ ωραίο, Μπράβο! Είχα χρόνια να το ακούσω το συγκεκριμένο κομμάτι.
.
Παω να ξεθάψω τον δίσκο.
.
80's All the way! ;D