The shine of silver thaw- Masaaki Kishibe cover

gskar

Μέλος
Πόντοι
28
Γεια σας κι από μένα. Ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια για ακουστική του Masaaki Kishibe. Το παίζω χρόνια αλλά τώρα κάθησα να το μάθω κανονικά. Ελπίζω να σας αρέσει. Η ηχογράφηση έγινα με ένα rode nt4 και η κάρτα είναι η spl crimson. Το κούρδισμα είναι DADGAD και η κιθάρα μου είναι η παλιά μου του Λαμπή ,με αλλαγμένο καπάκι πρόσφατα. Κάθε σχόλιο τεχνικής και καλλιτεχνικής φύσης δεκτό! Ευχαριστώ για την ακρόαση.

Τα τεχνικα δεν τα ξερω,για τα καλλιτεχνικα απλα να υποκλιθω για μια φορα ακομη.

Εξαιρετικος.

τα λόγια είναι περιττά, αν και σίγουρα θα ήθελες κάτι περισσότερο.

Εξαιρετικό κομμάτι (δεν το ήξερα), κερδίζει αφάνταστα από το κούρδισμα, η κιθάρα και η ηχογράφηση σε πολύ υψηλά επίπεδα, όσο για την ερμηνεία....αντάξια του κομματιού.

Μπράβο σου!

Τι όμορφο!

Τι παίξιμο!

Τι ήχος!

Ρε Γιώργο, γιατί άλλαξες καπάκι?

τα λόγια είναι περιττά, αν και σίγουρα θα ήθελες κάτι περισσότερο.

Εξαιρετικό κομμάτι (δεν το ήξερα), κερδίζει αφάνταστα από το κούρδισμα, η κιθάρα και η ηχογράφηση σε πολύ υψηλά επίπεδα, όσο για την ερμηνεία....αντάξια του κομματιού.

Μπράβο σου!
Χίλια ευχαριστώ!

Τι όμορφο!

Τι παίξιμο!

Τι ήχος!

Ρε Γιώργο, γιατί άλλαξες καπάκι?
Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά! Άλλαξα καπάκι γιατι ο κέδρος που είχε ήταν λίγο ανισόρροπος κυρίως στη μεσαία περιοχή και πετούσε κάποιες μεσαίες συχνότητες που χαλούσαν την ισορροπία. Δεν μπορούσα να ηχογραφήσω και να ακουστεί καλά. Το νέο καπάκι από γερμανικό έλατο ακούγεται πολύ πιο ισορροπημένα! 

Γράφε σε green screen και βάζε φόντο καμιά κοιλάδα, κανά δασάκι κάτι. Πιο καλύτερα θα ακούγεται.

Για τα παιξίματα τι να πω. Καλά που είστε κι εσείς και κάνουμε κιθάρες με την ελπίδα ότι θα παιχτούν από τέτοια χέρια.

Μάγκας! Πολύ όμορφο. Ακούγοντάς το μυαλό πάει ακριβώς σε αυτό που γράφει ο συμφορουμίτης Πνοής.

Αφιερωμένες για το κομμάτι:

IMG_20180816_165942.jpg

IMG_20180818_133015.jpg

IMG_20180818_165243.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γράφε σε green screen και βάζε φόντο καμιά κοιλάδα, κανά δασάκι κάτι. Πιο καλύτερα θα ακούγεται.

Για τα παιξίματα τι να πω. Καλά που είστε κι εσείς και κάνουμε κιθάρες με την ελπίδα ότι θα παιχτούν από τέτοια χέρια.
Φάνη ευχαριστώ....

Μάγκας! Πολύ όμορφο. Ακούγοντάς το μυαλό πάει ακριβώς σε αυτό που γράφει ο συμφορουμίτης Πνοής.

Αφιερωμένες για το κομμάτι:

Προβολή συνημμένου 21113

Προβολή συνημμένου 21116

Προβολή συνημμένου 21118
Πραγματικά ταιριάζουν γιατί το κομμάτι αυτό έχει πολύ φως! (Σε αντίθεση με το ριχτάρι του καναπέ μου χαχα). Ευχαριστώ πολύ!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φανταστικός!!!!!
Κελάηδησε το όργανο ακριβώς όπως έπρεπε!

Συγχαρητήρια!!

Πού χάθηκες ρε φίλε έχω καιρό να ακούσω καλό παιγμένη ακουστική

μπράβο, δε γνωρίζω το συνθέτη αλλά όπως το άκουσα θα το προτιμούσα παιγμένο με κλασική κιθάρα

Φανταστικός!!!!!
Κελάηδησε το όργανο ακριβώς όπως έπρεπε!

Συγχαρητήρια!!
Ευχαριστώ!

Πού χάθηκες ρε φίλε έχω καιρό να ακούσω καλό παιγμένη ακουστική

μπράβο, δε γνωρίζω το συνθέτη αλλά όπως το άκουσα θα το προτιμούσα παιγμένο με κλασική κιθάρα
Καλημέρα και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χάνομαι συνήθως όταν δεν προλαβαίνω λόγω υποχρεώσεων να ασχοληθώ με την κιθάρα. Θα ήταν ωραίο το ηχόχρωμα με κλασσική αλλά θα έπρεπε να κουρδιστεί σε DADGAD και δεν ξέρω αν ο ήχος θα ήταν ο κατάλληλος. Πάντως είναι πολύ όμορφη μελωδία!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back