The Odyssey (2026) - Οι απόψεις των καλλιτεχνών του Noiz

leitmotif,
1786001431796.png

Εντελώς πληροφοριακά,όσοι την βλέπετε σε μία συμβατική αίθουσα(DLP 2k),βλέπετε περίπου το 65% από την ανάλυση που έχει πραγματικά η ταινία και μικρότερο κάδρο.
Σε ένα θερινό σινεμά την είδα και ήταν πιο τετραγωνισμένη η εικόνα, όχι ultrawide. Αυτό είναι καλό να υποθέσω?

Σε ένα θερινό σινεμά την είδα και ήταν πιο τετραγωνισμένη η εικόνα, όχι ultrawide. Αυτό είναι καλό να υποθέσω?
Αν ήθελες να δείς τις ερμηνείες των ηθοποιών,είναι ψιλά γράμματα το που θα το δείς.
Αν ήθελες να δείς για πιο λόγο κουβαλούσαν τις ψαροκασέλες κάμερες ΙΜΑΧ,η τον ήχο,έκανες την χειρότερη δυνατή επιλογή κινηματογραφικά.

Αν ήθελες να δείς τις ερμηνείες των ηθοποιών,είναι ψιλά γράμματα το που θα το δείς.
Αν ήθελες να δείς για πιο λόγο κουβαλούσαν τις ψαροκασέλες κάμερες ΙΜΑΧ,η τον ήχο,έκανες την χειρότερη δυνατή επιλογή κινηματογραφικά.
Όντως, εκεί που λέει η Πηνελόπη στον Τηλέμαχο "έχεις λίγες τρίχες στο πηγούνι", δεν τις είδα!

Γνωρίζω αρκετούς που δέν θα έπρεπε να πάρουν ρόλο στην οδύσσεια,αλλά στους περισσότερους με πρόλαβε ο Nolan.
Σε ενα φανταστικό εγχείρημα οπού θα ήμουν υπεύθυνος για το casting εγώ,κατεβάζω ομάδα για να το σηκώσει από τα αποδυτήρια και υπάρχει και rotation που θα το ζήλευε και η μπαρτσελόνα.
Xεστήκαμε για τα όσκαρ,ο ένας πάνω στον άλλο θα καθόσασταν στον κινηματογράφο.

Αθηνά = Ντίνα Κώνστα
Καλυψώ = Ζωή Λάσκαρη
Κίρκη = Καίτη Κωνσταντίνου
Οδυσσέας = Χρόνης Εξαρχάκος
Τηλέμαχος = Φαίδων Γεωργίτσης
Αγαμέμνων = Νίκος Φέρμας
Ωραία Ελένη = Έλενα Ναθαναήλ
Πηνελόπη = Τζένη Καρέζη

Λαέρτης = Αθηνόδωρος Προύσαλης
Αχιλλέας - Σταμάτης Γαρδέλης οπως είναι τώρα,όχι νέος...

...σαν να την έχω μπροστά μου την σκηνή,οπού τον συναντάει ο Οδυσσέας στον κάτω κόσμο και μετά από ένα τέταρτο συζήτησης δέν έχει βγάλει απολύτος κανένα νόημα απο τα φιλοσοφικά του,θα επιχειρήσει να τον αποφύγει ενω εκείνος τον ακολουθεί και απο πίσω οι βασανισμένες ψυχές θα του εξηγούν οτι επρόκειτο για το βασανιστήριο οπού λύγισαν και οι πιό σκληροί πολεμιστές.
Όντως, εκεί που λέει η Πηνελόπη στον Τηλέμαχο "έχεις λίγες τρίχες στο πηγούνι", δεν τις είδα!
Εικόνα δέν είναι μόνο η ανάλυση.

Εντάξει τώρα, μην ασχολείσαι με τρίχες...

🤣

Δυστυχώς η μικρή μου ανάλυση χάθηκε στην προηγούμενη σελίδα και όλοι διαβάζουν μόνο τις τρίχες 😂. Ταινία 8,5/10 και το λέει ένας που βαριόταν Νόλαν και έλεγα και για τις παραφωνίες με μαύρη Ελένη κτλ. Ευχάριστη έκπληξη το έργο.

Γνωρίζω αρκετούς που δέν θα έπρεπε να πάρουν ρόλο στην οδύσσεια,αλλά στους περισσότερους με πρόλαβε ο Nolan.
Σε ενα φανταστικό εγχείρημα οπού θα ήμουν υπεύθυνος για το casting εγώ,κατεβάζω ομάδα για να το σηκώσει από τα αποδυτήρια και υπάρχει και rotation που θα το ζήλευε και η μπαρτσελόνα.
Xεστήκαμε για τα όσκαρ,ο ένας πάνω στον άλλο θα καθόσασταν στον κινηματογράφο.

Αθηνά = Ντίνα Κώνστα
Καλυψώ = Ζωή Λάσκαρη
Κίρκη = Καίτη Κωνσταντίνου
Οδυσσέας = Χρόνης Εξαρχάκος
Τηλέμαχος = Φαίδων Γεωργίτσης
Αγαμέμνων = Νίκος Φέρμας
Ωραία Ελένη = Έλενα Ναθαναήλ
Πηνελόπη = Τζένη Καρέζη

Λαέρτης = Αθηνόδωρος Προύσαλης
Αχιλλέας - Σταμάτης Γαρδέλης οπως είναι τώρα,όχι νέος...

...σαν να την έχω μπροστά μου την σκηνή,οπού τον συναντάει ο Οδυσσέας στον κάτω κόσμο και μετά από ένα τέταρτο συζήτησης δέν έχει βγάλει απολύτος κανένα νόημα απο τα φιλοσοφικά του,θα επιχειρήσει να τον αποφύγει ενω εκείνος τον ακολουθεί και απο πίσω οι βασανισμένες ψυχές θα του εξηγούν οτι επρόκειτο για το βασανιστήριο οπού λύγισαν και οι πιό σκληροί πολεμιστές.

Εικόνα δέν είναι μόνο η ανάλυση.
Κάπνιζε μαύρο ο Αγαμέμνονας;

Κάπνιζε μαύρο ο Αγαμέμνονας;
Φήμες...απλά υπήρξε ένα θεματάκι στα γυρίσματα,καθώς ο αείμνιστος οδήγησε τον ελληνικό στόλο με κάποιον άλλο αρχιστράτηγο ονόματι Νέστορα από την πύλο,με καμιά 200 πλοία και 3.000 κομπάρσους στην αγία νάπα,αντί στα Δαρδανέλια,τρομάξαμε να κατεβάσουμε απο τα πλοία τις τουρίστριες και να πάρουμε πίσω τις περικεφαλαίες,αλλά μήν διαβάζετε ότι γράφουν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά,την επομένη όλα κύλησαν ομαλά,απλά μας διακατείχε ένας φοβερός πονοκέφαλος.

Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την παραγωγή,που γράφει ξεκάθαρα το οτί το λάθος οφείλεται σε πλοηγό που κρατούσε την πυξίδα ανάποδα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back