The Mound - The Walk

Epameinondask

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Είμαστε οι Mound και αυτή είναι η πρώτη μας δουλεία. Σχολιάστε, πείτε γνώμες, εντυπώσεις ελεύθερα!!! Cheers, hope you enjoy!!!! \m/

H φωνή θέλει δουλειά.Γενικότερα.

Αφαιρέστε το ξυπνητήρι ενδιάμεσα στο riff από 2:18 έως 2:33.

Ωραίες κιθάρες.Και ήχος.

Μου άρεσε η μη συμβατική δομή του κομματιού.

Καλό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραία, βρώμικη, αυθεντική - συνθετικά, ηχητικά και παικτικά - στονεριά. Μπράβο.

Αυτό είναι το δεύτερο κομμάτι του demo μας. Same here, γνώμες, σκέψεις κλπ.Ποιο προτιμάτε (αν αυτό έχει νόημα  :P) ?? Cheers once again \m/

Εξίσου δυνατό κι αυτό παιδιά. Μπράβο!

Μου άρεσε πολύ το riff που επαναλαμβάνεται.  ;)

Haris είπε:
Ωραία, βρώμικη, αυθεντική - συνθετικά, ηχητικά και παικτικά - στονεριά. Μπράβο.
Αυτό ακριβώς, αλλά με ήχο που παραπέμπει καθαρά στους πρώιμους Sabbath!

Εύγε σας, γουστάρω κάργα!

H φωνή θέλει δουλειά.
Μια χαρά μου φαίνεται η φωνή (ελάχιστα σε κάποια σημεία είναι off, αλλά είναι τελείως αμελητέο)!

Βαράτε παλικάρια να γουστάρουμε!

Μετά από μεγάλη θα έλεγα περίοδο χωρίς κυκλοφορία είπαμε να βγάλουμε ένα πρώτο δείγμα από το επερχόμενο EP μας.

Feel free to comment judge like and share :)

petee είπε:
metallica ε! χμμμ. Load reload εποχη να φανταστώ; Προσωπικα με τιμά :P
Oh yes! ;)

Αυτοί οι δύο δίσκοι αν και εντελώς διαφορετικοί από τους παλιότερους μου άρεσαν σε αντίθεση με τον "Saint Anger" ο οποίος δεν...

Να σου πω την αληθεια πιστευω πως αν βγαλεις απο το μυαλο σου οτι ειναι Metallica αυτο το album δεν ειναι τοοοοοοοσο κακος δισκος οσο πολλοι λενε. Δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο φυσικα αλλα εχει καποια ωραια στοιχεια.

Οσο για τα Load Reload νομιζω πως εκαναν αυτο που επρεπε την στιγμη που επρεπε. Και η επιρροη τους μεχρι και σημερα ειναι εμφανης σε πολλα συγκροτηματα που παιζουμε κατι μεταξυ heavy rock-stoner rock-metal-heavy rock n roll

Trending...

Νέα θέματα

Back