- Πόντοι
- 18
ιδου. περιμενω κριτικες.
https://www.youtube.com/watch?v=tq7ww3X-2CI&list=UUX9lBA1JfDNphUMsPrGraTw
https://www.youtube.com/watch?v=tq7ww3X-2CI&list=UUX9lBA1JfDNphUMsPrGraTw
δεν με νοιαζει τιποτα απο αυτα ;DJohnny.T είπε:.40 λεπτα την καβλα σου δεν εχει κανεις την ορεξη και την υπομονη να την ακουσει.Στα λεω αυτα γιατι κανεις δεν θα ασχοληθει πιστεψε με.Μακαρι βεβαιως να κανω λαθος .Ασε που και η ηχογραφηση δεν λεει πολλα,
Μην ανυσηχεις μαγκακο θα ναλαβει ο χρονος ,στο χερι σου ειναι να κανει δουλεια,Το τουπελικι και αυτα αλλου ,δεν εισαι ουτε ο πρωτος που τα εκανε ουτε εισαι και κανας γκουρου χαλαρωσε,<υπαρχουν και νταλαβερτζιδες καλυτεροι απο σενα.Ασε λοιπον του παπα τα αρχιδια και κανε λιγο σοβαρη δουλιτσα πιτσιρικο.Εμ με το τουπε σου ηθελες να τα ακουσει και ημουν κυριλε νομιζω.airheads είπε:δεν με νοιαζει τιποτα απο αυτα ;D
δεν τον νοιαζει τιποτα απο αυτα ;D ;D ;DBillTrantos είπε:Από τη στιγμή που δεν έχεις τη διάθεση να ακούσεις την οποιαδήποτε κριτική,γιατί μας ρωτάς για τη γνώμη μας airheads;
Είναι σαν να λες,''όποιος μου χαϊδεύει τα αυτιά ευπρόσδεκτος,των υπολοίπων τη γνώμη την έχω γραμμένη''.
Δεν πάει έτσι. (νομίζω εγώ τουλάχιστον)
Όταν ανεβάζεις κάτι πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την κριτική.Εσύ σε όλα σου τα threads την λες σε όποιον σε κριτικάρει.
Άμα έχεις τα κοχόνες,ανέβασε τη μουσική σου στο bandcamp με τιμή ενός κανονικού δίσκου και σε ένα μήνα τσέκαρε τα downloads.
..αχ Μουσταφά, αχ Μουσταφά,BillTrantos είπε:Εμένανε δε με νοιάζει τι λες εσύ φίλως Μουσταφά! ;D ;D ;D
Χαχαχα, στο τσακ ημουν να ποσταρω αυτο το τραγουδι απ'το youtube αλλα ειπα "ασε"... ;Dmustafank είπε:..αχ Μουσταφά, αχ Μουσταφά,
εσύ μΕ έβαλες φωτιά.. ;D
Βασικά, αυτό σου είπε και ο Johnny.T στην πρώτη του απάντηση:airheads είπε:εχω διαθεση να ακουσω την καθε κριτικη και δεν θελω να την πω σε κανεναν.
Ακου τα λοιπον και πιο κυριλε και ωραια διατυπωμενα για να μπεις στο νοημα.Ειναι τοσο απλο.mustafank είπε:Βασικά, αυτό σου είπε και ο Johnny.T στην πρώτη του απάντηση:
το κομμάτι είναι ένα 40λεπτο τζαμάρισμα, που δε σηκώνει κριτική, γιατί κανείς δε θα κάτσει να το ακούσει ολόκληρο (btw, εσύ, πόσες φορές το έχεις ακούσει ολόκληρο; ;D )
και εσύ τον γείωσες με τη μία, του στυλ "δε με νοιάζει" :(οπότε και φυσιολογικά, σου την είπε, μετά).
Αλλά και να το ακούσει, τι να σου γράψει;
"Μου άρεσε εκείνη η φράση στο 21:44. Δούλεψέ την και ίσως βγάλεις ένα χρήσιμο ριφ"
Δε βγαίνει άκρη, με αυτόν τον τρόπο.
Επειδή όλοι μας έχουμε παρόμοια τζαμαρίσματα, αυτό που έκανα εγώ, όταν ήθελα να τα ακούσουν φίλοι μου, ήταν να τα κόβω σε parts, που είχαν νόημα και σχετική ακολουθία (και σαφώς μικρότερη διάρκεια).
Δεν άκουσα το τζαμάρισμα (και ούτε πρόκειται, λόγω διάρκειας), αλλά επειδή τα clips που ανεβάζεις, κατά καιρούς, συνήθως, συνθετικά, έχουν κάποιο ενδιαφέρον, αν θέλεις, μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια parts, που θεωρείς ότι αξίζουν και τα ποστάρεις (σε radio friendly διάρκεια;D ).