The Fireplaces aka George Papandreou, Antonis Samaras

thanasis b

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εκανα ενα search aλλα δεν βρηκα κατι αν υπαρχει ας μεταφερθει η διαγραφθει

Στην κιθαρα ο Γιωργος

Στα ντραμς ο Αντωνης

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι τίποτε άλλο, αλλά μη ξανακούσω για ελληνικό ροκ, παρακαλώ....

Εκανα μια απλη μεταφραση του ονοματος.. ''Τα Τζακια''  εισαι απο τζακι που λεμε..!

Δηλαδή; Πως καταλήξατε ότι δεν είναι αυτοί που παίζουν;

δε καταλαβα τιποτα. Ας μου εξηγησει καποιος παρακαλω

yameth είπε:
Δηλαδή; Πως καταλήξατε ότι δεν είναι αυτοί που παίζουν;
Αφου παρεθεσα και το αυθεντικο

δε καταλαβα τιποτα. Ας μου εξηγησει καποιος παρακαλω
Ειναι απλο! Ο ΓΑΠ και ο ΣΑΜ ηταν συμφοιτητες στην Μασα-χουσετη και ειχαν και ενα γκρουπ τους fireplaces ΑΛΛΑ το ''βιντεο'' δεν εχει μουσικη που παιζαν αυτοι αλλα οι Omega που παρεθεσα και παρακατω..Αυταα!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παντως το ονομα της μπαντας the fireplaces ειναι φοβερα αστειο αν αναλογιστει κανεις την ολη κουβεντα για τα πολιτικα τζακια που θα γινοταν καποιες δεκαετιες αργοτερα

Shelter φαντασου τωρα καταλαβα και εγω τι πατατια εχει γινει !! Ναι αυτα ηθελα να βαλω thnx!

Καλα θελω να ρωτησω κατι πως ειναι δυνατον να παρουσιαζεται οτι ειναι δικα τους η οτι αυτοι παιζουν?! Και δεν ειναι ενα ειναι δυο απο οτι ειδαμε.

και επειδη δε βρισκαν παραγωγη τα ζηταν απο μας τωρα?

ΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? 400.000.000.000

Εντάξει το Burning Down είναι των Omega, (αν και ουγγρικό συγκρότημα είχε ελληνικό όνομα, περίεργο), το Your Face που μπήκε εκ λάθους στο πρώτο post, ποιών είναι?

Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά με τρώει η περιέργεια  ???

STUDIOM13 είπε:
Εντάξει το Burning Down είναι των Omega, (αν και ουγγρικό συγκρότημα είχε ελληνικό όνομα, περίεργο), το Your Face που μπήκε εκ λάθους στο πρώτο post, ποιών είναι?

Όχι για κανέναν άλλο λόγο, απλά με τρώει η περιέργεια  ???
Είναι και ωραίο κομμάτι βασικά.. :)

Απαιτούμε παρέμβαση Γιώργου ή Σαμαρά για επιβεβαίωση ή διάψευση... :P

Εχω την αισθηση οτι ειναι παλι των Omega κρινοντας απο τον ηχο μονο και την φωνη .. ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back