Τα παρελειπόμενα όσν αφορά την σχέση του White με την drummer των W.S. δεν τα ήξερα. Παρολαυτά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι καλή ή κουλή drummer. Δεν μπορώ να το κρίνω κιόλας καλά. Αλλά πιστεύω πως δεν έχει καμμία σημασία. Η μουσική ικανότητα δεν είναι αμελητέο στοιχείο σε έναν μουσικό αλλά δεν είναι και το πρωτεύων. Βασικά πράγματα είναι η μουσική επικοινωνία, το δέσιμο, η κοινή μουσική γλώσσα, η διάθεση να πειραματιστούνε και το πιο σημαντικό η δημιουργικότητα. Και νομίζω πως η Megg White έχει βασικό ρόλο στην σύνθεση και διαμόρφωση των κομματιών. Αυτό θέλει κανείς από έναν μουσικό πιστεύω όχι τεχνική αρτιότητα σε πρώτη φάση. Επίσης μην ξεχνάμε πως οι White Stripes κάνανε mainstream την μέχρι τότε κατα κύριο λόγο underground garage blues rock σκηνή στην Αμερική. Σε αυτή την μουσική η τεχνική αρτιότητα δεν είναι το πρώτο ζητούμενο. Ακόμα και o White δεν νομίζω πως έχει κάνει επιτυχία σαν βιρτουόζος κιθαρίστας, χωρίς να θεωρώ πως είναι κουλός το κάθε άλλο, αλλά με τις τρομερές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις του. Σίγουρα πάντως δεν θεωρείται shred κιθαρίστας.
Αυτά τα λίγα
;D