The Birthday Gig

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
Λοιποοόν έχουμε και λέμε.

Ήταν Τετάρτη ξημερώματα, εφτά του Σεπτέμβρη τη χρονιά του 66 όταν αντίκρυσα ετούτο τον κόσμο και τούτο τον ντουνιά.

Δεν έχω παράπονο. Η ζωή (σε γενικές γραμμές) μου φέρθηκε καλά και εγώ το χτίμησα.

Γι αυτό σκέφτηκα, Τετάρτη και φέτος που συμπληρώνω 50 χρόνια ταξιδιού να το γλεντήσω με φίλους καλούς, μουσική και ποτό γιατί όπως λέει και ο Νιόνιος "είμαστε, δεν είμαστε, τίποτα δεν είμαστε βρε, κι ο Κωστάκης τραγουδεί, άμα είναι όλα άγραφα κάτι θα βγει"

Μαζί μας για να παίξουν θα είναι (σε μία από τις αυστηρά επιλεγμένες εμφανίσεις τους) οι Motive, το γκρουπ του Πάνσοφου Δημιουργού  8) και του ΧαζοΜπαμπαTerry αλλά και οι πολύ καλοί Behind 12 Bars με τη νέα τους νεανική και καλλίπυγο  ;D σύνθεση. Εγώ θα παίξω με το γκρουπάκι μας τους Loose Rag (για πρώτη φορά  εμφάνιση ως τρίο) .

Και μετά, ότι (αν) προκύψει επί σκηνής.

Θα ήταν παράλειψη να μην καλέσω και τους θαμώνες του αγαπημένου καφενείου τα τελευταία αυτά χρόνια μέσω του οποίου έκανα πολλούς καλούς φίλους (με την επίγνωση της βαρύτητας της λέξης φίλος).

Όποιοι θέλετε να ρθείτε στη παρέα μας είστε τουλάχιστον ευπρόσδεκτοι.

Θα είμαστε στο Zoo (Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι) και λέμε κατά τις 10 να ξεκινάμε γιατί θα χουμε πολύ μουσική και λίγο χρόνο.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

wgEBzEA.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τί γαμάτος τρόπος να γιορτάσει κάποιος τα γενέθλιά του! Πολύ ζηλεύουμε εμείς από μακριά που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να παρεβρεθούμε! Καλά να περάσετε οι Αθηναίοι!

χρόνια πολλά, προκαταβολικά

(μπας και το ξεχάσουμε τότε.  ;D)

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά,

Να στε πάντα καλά.

Θα προτιμούσα να τα λέγαμε βέβαια από κοντά αλλά ......

Ελπίζω κάποια στιγμή να το κάνουμε (όλο το συζητάμε με τον Σωτήρη τον Ζήση των Wire αλλά οι καιροί χαλεποί για τέτοιες πραγματώσεις).

Αύριο για εμας που θα συμμετάσχουμε (σαν Motive) θα είναι καθαρή ευχαρίστηση. Εχουμε και 3 μήνες να βρεθούμε οπότε θα έχει και πλάκα στη σκηνή. ;D

Silver birthday for Audiokostas. Το happy birthday απο ΛΑ είναι;

Οσοι είστε κοντά στο Χαλάνδρι δεν περνάτε να τα πούμε;

Θα υπάρξουν διάφορα δρώμενα πιο ενδιαφέροντα απο εμάς και φυσικά καλοί μουσικοί.

Δυστυχώς ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα το χάσω.................

Ειμαι εκτός Αθηνών.

Η καρδιά μου θα είναι εκεί μαζί σας ομως.

Τις θερμότερες μου ευχές για τα γενέθλια σου ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ, ΓΕΝΝΑΙΕ!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ.

yameth είπε:
Αύριο για εμας που θα συμμετάσχουμε (σαν Motive) θα είναι καθαρή ευχαρίστηση. Εχουμε και 3 μήνες να βρεθούμε οπότε θα έχει και πλάκα στη σκηνή. ;D

Silver birthday for Audiokostas. Το happy birthday απο ΛΑ είναι;

Οσοι είστε κοντά στο Χαλάνδρι δεν περνάτε να τα πούμε;

Θα υπάρξουν διάφορα δρώμενα πιο ενδιαφέροντα απο εμάς και φυσικά καλοί μουσικοί.
Να σαι καλά Bossη

Ψαρεύεις κομπλιμέντα (αφού ξέρεις και ότι και εσύ είσαι καλός αλλά και πλαισιώνεσαι από καλούς μουσικούς) αλλά δεν θα στα δώσω.

Το HB είνα Λα ματζόρε.....πάντα

Ελάτε να τα π(ι)ούμε.

Χρονια πολλα και καλα.

Θα δουλευω και δεν θα μπορεσω, οποτε καλα να περασετε.

Nestoras είπε:
Από Ντο γίνεται;
Κι απο 'κει γίνεται... αλλά θα το πεις εκεί; ;D

ημιαιωνόβιε πλέον φίλε μας (welcome to the club), μια και είναι κοντά μ', θα προσπαθήσω να ξεκλέψω καμιά ωρίτσα να πεταχτώ για λίγο (το να δω τον έτερο νεόγερο στην σκηνή είναι ισχυρό έξτρα κίνητρο ;D)...

αν παρ ελπίδα δεν τα καταφέρω (δυστυχώς η μεγαλύτερη πιθανότητα), ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ υγιή και δημιουργικά...  :-* :D

Αν και γιορτάζαμε τα γενέθλια του ημιαιονόβιου Κώστα - να τα εκατοστήσεις κατ ελάχιστο ευχόμαστε  όλοι Φιλαράκι- ήταν κάτι σαν Noiz fest τετράωρο με τέσσερα γκρούπ και guests έως τη ώρα που έφυγα  ;D

Γεμάτο από Noiz τύπους και όχι μόνο χόρευε  σε ρυθμό γενέθλιο, πολλοί οι φίλοι που είδαμε παιχταράδες  και τραγουδιςταράδες όλοι 

Χρόνια Πολλά από καρδιάς Φιλαράκι :D

Μπορεί να επαναλαμβάνομαι (από το facebook) αλλά είναι αλήθεια αυτά που λέω.

Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο. Μια συγκινητικά υπέροχη βραδιά.

Ποιον αλήθεια να πρωτοευχαριστήσω; Ποιόν να πρωτοθυμηθώ;

Κάποιον θα αφήσω έξω. Δεν με βοηθάει η μνήμη αλλά δεν με βοηθάει και η ρημάδα η κούραση.

Και δεν θέλω να πικράνω κανέναν απολύτως καθότι όλοι μου έδωσαν τη χαρά να ζήσω μία από τις ομορφότερες βραδιές της ζωής μου χωρίς υπερβολή καμία.

Αναχαράζω τις μνήμες που μου δώσατε τις οποίες έβαλα στη καμπούρα μου για εφόδια στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Να θυμάμαι τους φίλους μου όλους, παλιούς και καινούριους, που κάτσαν μεσοβδόμαδα μέχρι αργά μαζί μου να γιορτάσουν.

Tα συγκροτήματα, το προσωπικό και ιδιοκτήτη του Zoo, τους καλούς μου γείτονες και φίλους, τους φίλους συμπάσχοντες, τον αδελφό μου, τα παιδιά μου και σχωράτε με αλλά πάνω από όλους ευχαριστώ τον άνθρωπο που καθημερινά με ανέχεται, με στηρίζει και καθημερινά με κάνει καλύτερο.

She Gives Me Love....

Σε ευχαριστώ Σοφία μου.

Σε ευχαριστώ Noiz.

Σας ευχαριστώ όλους.

Αν και τα είπες όλα να σε ευχαριστήσω κι εγώ για την υπέροχη βραδιά. Μόνο εσύ ξέρεις να τις στήνεις έτσι.

Να είσα πάντα σιδερένιος και να χαίρεσαι τους δικούς σου.

Υ.Γ. Η μπάντα σας η τωρινή τα σπάει.

Loose_rag916.jpg

Εμεις ευχαριστουμε Κωστα,ολα ηταν ομορφα κι ωραια.

Παντα τετοια να 'χομε(και θα εχομε). :)

Ο Κώστας είχε τα γενέθλια αλλά αντί να του κάνουμε δώρο εμείς, μας έκανε εκείνος: Μια φανταστική βραδιά με φίλους, με ζεστή ατμόσφαιρα και παντού χαμόγελα. Κερασάκι στην τούρτα οι 4 φανταστικές μπάντες των παιδιών.

Κώστα εγώ θέλω πάλι τέτοιο δωράκι και του χρόνου.

Jazzjoker είπε:
Κώστα εγώ θέλω πάλι τέτοιο δωράκι και του χρόνου.
Me 2!  ;)

Nestoras είπε:
Ναι, του χρόνου να κάνουμε ένα τέτοιο και του Νέστορα, που θα κλείσει τα... 40  ;)

Φίλος Κώστας, μόνο εσύ: Είσαι η κινητήρια δύναμη του Noiz, ο μόνος που μπορείς να μας μαζεύεις και να περνάμε όμορφα.

Και πάλι να σε χαιρόμαστε και του χρόνου με περισσότερες μπάντες το birthday gig - να γίνει διήμερο το event  8)

ΥΓ: Και φυσικά το μαχόγκανι Χοντούρας του George Duke έκλεψε τις εντυπώσεις  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα