The art of imperfection-Vasmar

Vasmar

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γεια και χαρά  :)

Έπηξα στην ηλεκτρική τελευταία λόγω live ,ηχογραφήσεων κλπ και πεθύμησα την ακουστική μου.Στριφογυρνούσε εντωμεταξύ αυτό το progression αρκετό καιρό στο κεφάλι μου και τελικά σήμερα βρήκα χρόνο να το ηχογραφήσω. Ε ,έπαιξα και λίγο από πάνω,έβαλα και ανεπαίσθητα στο mix τα σκουπάκια και ..ιδού :)

Ελπίζω να το χαρείτε !

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ακρόαση..

https://soundcloud.com/vasmar/the-art-of-imperfection

Πολύ όμορφο Βασίλη!

Αρχίζει με Gypsy διάθεση, και εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά.

Περνάνε και οι blues επιρροές σου μέσα, και το αποτέλεσμα είναι ένα αμάλγαμα του τι έχεις εσωτερικεύσει.

Πολύ ωραίο παίξιμο επίσης.

Την πήρες τελικά την Taylor, και ποιά?

Έγραψες με μικρόφωνο, ή με το ηλεκτρικό (αν έχει) σύστημα της κιθάρας?

Δεν ξέρω τι κάνετε σεις ...

αλλά ετοιμάζω drinK καί θ'αράξω για λίγο στο balcony.. ;)

Φίλε vasmar θα δανειστώ τον τίτλο ενός γνωστού κομματιού του John Coltrane για να περιγράψω την πρόοδο σου...

Giant Steps   ;) ;D

Οποιαδήποτε μουσική επηρεάζει τις αισθήσεις αξίζει ένα μπράβο!  ;)

:o :o :o

Πραγματικά εξαιρετικό!!Επί τη ευκαιρία άκουσα και άλλα σου uploads και όλα ήταν τρομερά!!Ανέβαζε συχνότερα συνονόματε!  :)

Πολύ ωραίο. Συγχαρητήρια.

Παρα πολυ ωραιο,ωραια και η "δροσερη" χρηση των σκουπακιων.

Μπραβο Μπιλ!

Μα πάρα πολύ καλό λέμε. Συνθετικά, παικτικά, ηχητικά είναι νομίζω ότι καλύτερο έχω ακούσει από εσένα.

Χαίρομαι πολύ αν σας άρεσε τόσο ! Να είστε καλά :)

Σας ευχαριστώ για την ακρόαση και για τα λίγα ή πολλά λόγια που μπήκατε στον κόπο να γράψετε!

Τα λέμε σύντομα,ελπίζω :D

PS:

@longshadow:Μιας και το έθιξες.ιδού ένας τρόπος με τον οποίο το Giant Steps ίσως έπαιξε ρόλο στην πρόοδό μου,χαχα :D www.youtube.com/watch?v=5-w52nXxBGA

@fusion:Να είσαι καλά ρε Στράτο για τα λόγια σου,με τιμούν.Λοιπόν για τα κιθαριστικά τώρα.

Τελικά πήρα την taylor 110ce. Ηλεκτρακουστική.Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον ακουστικό της ήχο και την τσίμπησα παρακάμπτοντας τα μέτρια ηλεκτρικά της. Στο κλιπ έγραψα αποκλειστικά με μικρόφωνο (rode nt1 ) .Επίσης για την ιστορία η κιθάρα είχε ελάττωμα από το μαγαζί,την επέστρεψα και την κράτησαν κανα 2 μηνο Αθηνα(Πάτρα εγω) μέχρι να ...τους στείλουν τον καλό τον κρύσταλλο.Τελοσπαντων,περασμένα ξεχασμένα..

Thanks again!

Παρα πολύ ωραιο. Μπράβο Βασίλη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back