- Πόντοι
- 38
Καλώς και συνεχίστε.freerock1974 είπε:Ασε με να υπερβαλλω λιγο...για ροκ μιλαμε και μουσικη οχι για την θρησκευτικη μεταρρυθμιση...![]()
Απλώς να μην επικαλείστε το όνομά Μου επί ματαίω.
Καλώς και συνεχίστε.freerock1974 είπε:Ασε με να υπερβαλλω λιγο...για ροκ μιλαμε και μουσικη οχι για την θρησκευτικη μεταρρυθμιση...![]()
Ξερω γιατι τα λες αυτα..audiokostas είπε:Καλώς και συνεχίστε.
Απλώς να μην επικαλείστε το όνομά Μου επί ματαίω.
Η μελωδία της κιθάρας του ''Ι know a little'' σε μπάσο, σου λέει τίποτα;freerock1974 είπε:Ξερω γιατι τα λες αυτα..
Γιατι καποτε προσπαθησες να βγαλεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ το μπασο του ''Ι know a little'' και σου τη βιδωσε...
;D ;D ;Daudiokostas είπε:Η μελωδία της κιθάρας του ''Ι know a little'' σε μπάσο, σου λέει τίποτα;
Και αυτό καπνίζοντας..... ενώ γράφω στο Νοιζ .... για εξάσκηση ταχύτητας.
Τα Sudoku λύνονται μόνα τους και μόνο αν τα κοιτάξω....freerock1974 είπε:;D ;D ;D
Και λυνοντας SUDOKU?
Μην καρφωνεσαι σε διαβαζει σοβαρος κοσμος...για τις paidoulles λεω...
Kαλα εεεε...ELIANIOS είπε:Ζηταω πολλα? ;D ;D ;D ;D ;D
αστον τρελο ...στην τρεεελα του ....good luck to your mission my friend...εξαιρετικό.ELIANIOS είπε:Εγω εδω και 3 μηνες προσπαθω να παιξω αυτο.
Υπάρχει άλλος τρόπος να μάθεις κάποιο είδος μουσικής?freerock1974 είπε:Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει καποιος να προσπαθει να παιξει κατι ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ
Nταξ..τη γλυτωσες...παιζω μονο την εισαγωγη και το πρωτα σολο..ELIANIOS είπε:Ρε μ@@@ 1974 το παιζεις ή λαθος καταλαβα?(θα σπασω τη lp στο utube και θα το κανω θεμα στο νοιζ αν πεις ναι)