θα σας καψω τα μυαλα --> autechre

elavd είπε:
Εμένα πάντως αυτό το συγκεκριμένο (το πρώτο) μου άρεσε.  :)
Λογικό είναι αφού όλοι ξέρουμε ότι είσαι οργισμένο νιάτο (και emo ;) )
Τι δεν είμαι?  ;D ;D ;D ;D

elavd είπε:
Λογικό είναι αφού όλοι ξέρουμε ότι είσαι οργισμένο νιάτο (και emo ;) )
Κοίτα ποιός μιλάει...

οφειλω να παραδεχτω παντως πως σημερα που το ξανακουσα μετα απο καποιο καιρο παρατηρησα οτι πια το αντιλαμβανομαι διαφορετικα. οπως επισης πρεπει να παραδεχω ως τις πρωτες φορες που το ειχα ακουσει το ακουγα περισσοτερο απο περιεργεια παρα γιατι μου αρεσε αλλα αυτο σιγα σιγα αλλαξε.

θεμα παρεξηγησης παιδια δεν υπαρχει. δεν ειναι δυνατον να ακουμε ολοι τα ιδια ουτε να πιστευει κανεις πως "η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ μουσικη ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ".....σεβαστες λοιπον ολες οι αποψεις..... :)

εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης τρελλό trendy αγόρι με τα άγρια ακούσματα

Sorry, αλλά αν ακούς τέτοια μουσική δεν μπορείς να ακούσεις κάτι πολύ μακρυά από αυτό...

blue είπε:
Πιστευω πως υπαρχουν πια μουσικες που δεν ειναι για να τις ακουμε ;D

Δεν λεω οτι δεν ειναι για να τις ακουνε ολοι γτ αυτο αποτελει ελιτιστικο παραπτωμα κ το θεωρω εξαρχης καταδικασμενο σαν αποψη.

Απλα πιστευω οτι επειδη σε ΟΛΕΣ τις μουσικες ,ο καλλιτεχνης-ακροατης (μια λεξη),μπορει να βρει ενδιαφερον (ακομα κ μεσα σε 20λεπτες διακυμανσεις θορυβου του Merzbow),θεωρω οτι η υπαρξη τετοιων ιδιωματων τελικα κ συνολικα προωθουν τη μουσικη.Ο τροπος ειναι ο εξης:επηρεαζει η υπαρξη τετοιων φαινομενων στη δημιουργια πιο ευπεπτων ειδών κ ετσι γινεται μια εξομαλυνση που τελικα ωφελει την πορεια προς τα εμπρος.

Δλδ υποστηριζω οτι η υπαρξη ακραιων μουσικων παροτι προκαλει ειτε μειδιαμα κ αποστροφη σε κολλημενους (κλασικους τους λεμε εδω μεσα νομιζω,αλλα κ εκει κανουμε λαθος γτ πολλοι ειναι οι κλασικοι που παιζουν κ λατρευουν την πειραματικη μουσικη που ειναι πολύ χειροτερη απο την ηλεκτρονικη πειραματικη) ειτε κάψιμο σε καμένους (με την καλή εννοια),αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι σε βαθος χρονου η αφομοιωση των καλων στοιχειων σε κατι πιο εξομαλυμενο με κοινη αποδοχη.
Αυτή τη συζήτηση την έχω κάνει ΠΟΛΛΕΣ φορές με τον αδερφό μου και με φίλους. Καταλήγουμε στο συμπέρασμα που κατέληξες και εσύ. Μερικοί καλλιτέχνες διενεργούν "μουσικά πειραματα". Μέσα από αυτά παράγονται ιδέες που άλλοι θα χρησιμοποιήσουν για τη δημιουργία πιο προσβάσιμης μουσικής.

amon tobin

+άπειρο
για κάποιο λόγο ήμουν σίγουρος ότι θα σου άρεσε.  :D

Sorry, αλλά αν ακούς τέτοια μουσική δεν μπορείς να ακούσεις κάτι πολύ μακρυά από αυτό...
επεξήγηση please?

Δε ξέρω ποιό λόγο σκέφτηκες αλλά εγώ έχω δυο λόγους ακόμη εκτός του οτι το να ακούς τι σκέφτεται και γραφει ο άνθρωπος είναι εκπληκτικό και πως τα χειρίζεται.

1:Splinter Cell(έκανε το soundotrack και έτσι τον γνώρισα)

2:Νinja Tunes(μεγάλο εύρος μουσικών στύλ που μου αρέσουν.Όχι τόσο η πειραματική, άλλα στύλ)

trigga είπε:
Δε ξέρω ποιό λόγο σκέφτηκες
μαλλον επειδή έχεις προτίμηση στο hip-hop και στη jazz οπότε μου φάνηκε πολυ φυσιολογικό. Και εμένα μου αρέσει πολύ.

Φυσικό είναι να μην με καταλαβαίνεις.... αφού θεωρείς μουσική αυτό το.... πράγμα.

Και που να μιλήσω τώρα για διάφορα πράματα που ακούνε διάφοροι, που προβάλλουν κάθε τελειωμένο σεσιονά κιθαρίστα, σαν άξιο λόγου!

Α ρε με τέτοια κολλήματα, να πως θεωρείται η φέντερ σοβαρή εταιρία! μουχαχαχα

studio54GR είπε:
Φυσικό είναι να μην με καταλαβαίνεις.... αφού θεωρείς μουσική αυτό το.... πράγμα.
τελικά άλλος μας απείλησε, άλλος μας έκαψε τα μυαλά.

trigga είπε:
Δε ξέρω ποιό λόγο σκέφτηκες αλλά εγώ έχω δυο λόγους ακόμη εκτός του οτι το να ακούς τι σκέφτεται και γραφει ο άνθρωπος είναι εκπληκτικό και πως τα χειρίζεται.

1:Splinter Cell(έκανε το soundotrack και έτσι τον γνώρισα)

2:Νinja Tunes(μεγάλο εύρος μουσικών στύλ που μου αρέσουν.Όχι τόσο η πειραματική, άλλα στύλ)
εγω τον γνωρισα τον amon απο ενα φιλο ροκα-μπλουζα-ολιγον μεταλλα  και ολα τα συναφη με το δισκο permutations ο οποιος φιλος μου ελεγε οτι το βαζαν στο drummer τους και τον κοροϊδευαν οτι δε μπορεις να παιξεις τα breaks που εχει κανει με τα δειγματα...

σημειωτεων οτι ο amon tobin μεχρι πριν το soundtrack του splinter cell επαιζε μονο με samples και δεν ειχε κανενα synth. ολοι οι ηλεκτρονικοι ηχοι που χρησιμοποιυσε ηταν απο καποιες ηχογραφησεις του '50 απο τα πειραματα καποιου πανεπιστημιου πανω στον ηλεκτρονικο ηχο...

Eίναι θεούλης ο tobin όπως και να χει.Το soundtrack ειναι απίστευτο.Αυτός ο άνθρωπος το πώς δενει τους ήχους του και η συνέχεια που τους δίνει απλά είναι ασύλληπτη.Και μελωδικότατα background και απ' όλα έχει η μαριωρή.....

Shadowalker είπε:
ο οποιος φιλος μου ελεγε οτι το βαζαν στο drummer τους και τον κοροϊδευαν οτι δε μπορεις να παιξεις τα breaks που εχει κανει με τα δειγματα...
πλακα κανεις!!! χαχαχα

ελπιζω να τον ειχες δει τον ιουνη του 06 στο synch festival στο λαυριο....ειχα μπει στο χωρο που επαιζε σε μια κατασταση αστα να πανε γυρω στις 4.30 το πρωι και αρχισα να χτυπιεμαι ασταματητα....

ο τυπος επαιζε slayer με κατι Breaks απο την κολαση.... ;D

μαλλον θα σου αρεσει και το Rossz Csillag Allat Szόletett (μη με ρωτησεις πως προφερεται δε μπορω καν να φανταστω :P)του Venetian Snares οπου μαζι με δυνατο breakcore εχει συνδιασει ακουσματα απο κλασσικη ή εστω συμφωνικη (για να κραταμε και τους τυπους) και τζαζ με ιδιοφυη τροπο...

PaulVon είπε:
ο οποιος φιλος μου ελεγε οτι το βαζαν στο drummer τους και τον κοροϊδευαν οτι δε μπορεις να παιξεις τα breaks που εχει κανει με τα δειγματα...
πλακα κανεις!!! χαχαχα
κι ομως οχι :D :D :D :D

Shadowalker είπε:
μαλλον θα σου αρεσει και το Rossz Csillag Allat Szόletett (μη με ρωτησεις πως προφερεται δε μπορω καν να φανταστω :P)του Venetian Snares οπου μαζι με δυνατο breakcore εχει συνδιασει ακουσματα απο κλασσικη ή εστω συμφωνικη (για να κραταμε και τους τυπους) και τζαζ με ιδιοφυη τροπο...
αλμπουμάρα. Και το καινουριο του (My downfall) στο ίδιο μοτίβο είναι αλλά με περισσότερο Baroque φόρμες στα κλασσικά σημεία.

Trigga σου βρηκα και ενα μικρο δειγμα απο καποιο live  με κομματια απο το δισκο του venetian που ειπα πριν

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back