- Πόντοι
- 28
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Καλησπερα, σε λιγες μερες ο φιλος μου στην Αμερικη θα παραλαβει την Music man JP6 που εχω παραγειλει. Αλλα εχω την εξης απορια. Σκοπευει να ερθει Ελλαδα μεσα στους επομενους μηνες με την κιθαρα μαζι του. Η εν λογο κιθαρα θα περασει απο τελωνειο ? Εχω ακουσει πολλα του στυλ οτι οτιδηποτε συνοδευεται δεν περνα απο τελωνειο, η επισης οτι αν το δηλωσει σαν δωρο επισης δεν εκτελωνιζεται η επισης αν ερθει με πτηση εντος σενγκεν δηλαδη μεσω καποιας στασης σε αλλο αεροδρομιο της Ευρωπης πρωτα και μετα ταξιδι για Ελλαδα και οχι με τη μια Αμερικη-Ελλαδα επισης δεν εκτελωνιζεται.. Εν τελη γνωριζει κανεις τι ακριβως παιζει και πως θα καταφερει ο φιλος να την περασει τσαμπα ? Κατι ακομα που ηθελα να ρωτησω ειναι οτι ο φιλος μενει μονιμα Αμερικη, εαν φυγει απο κει νομιζω θα γραφτει σε καποιο χαρτι οτι ειχε μαζι του τις ταδε αποσκευες η πχ την ταδε κιθαρα.. αυτο πρεπει να επαληθευθει και στην επιστροφη ? δηλαδη πρεπει να εχει την κιθαρα παλι μαζι του και καλα οταν επιστρεψει για να αποφυγει ελεγχο του τι εγινε η κιθαρα και μηπως τους "περασε" απαρατηρητη?