Θα έρθουν κάποτε οι Red Hot Chili Peppers;

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!!!!!! Έτσι και γίνει τέτοιο πράγμα η χώρα μας έχει ανέβει 3 σκαλιά στη λίστα με τις σοβαρές συναυλιακά χώρες. ¶ντε' date=' να δούμε όμως, γιατί μια ζωή τα ακούμε αλλά δεν τα βλέπουμε! :)[/quote']
Θα πάμε από τη θέση 297 στην 294.. :roll:

:lol:

Και εγώ στρατό θα είμαι αλλά ας έρθουν αυτοί και βλέπουμε...

Έρχονται και αυτοί για τα ... ένσημα; :P Πλάκα κάνω' date=' ελπίζω όντως να έρθουν (και να μην μας ... γδάρουν...)...

:roll: :roll: :roll:[/quote']

ξερεις ποιο ειναι το θεμα εδω?οι τιμες δεν εχοθν να κανουν τοσο με το τι ζηταει η εκαστοτε μπαντα αλλα ποσο καπελωνει ο εκαστοτε αεριτζης ελληνας διοργανωτης.

ενταξει,οχι οτι δε ζητανε αρκετα αλλα παιζει πολλυυυυυυυυ καπελωμα.

και για να γλυτωσουν οσο το δυνατοβν περισσοτερα απο τοπ καπελωμα κλειονουν κ χαλια χωρους με σαθρες προδιαγραφες (βλεπε tool)

Ουαούυυ...Και σημερα έλεγα σε μια φίλη μου ότι δεν προκειται να δεί ποτε της live τους RHCP....

Παντως fleamail se έχω σε μεγάλη εκτίμηση και έτσι και αποδειχθεί ότι δεν θα έρθουν....

Θα δείς τι θα πάθεις....:lol::lol::lol::lol:

BTW μου έφτιαξες την μερα.... :lol:

Συγκεκριμένα οι Chili Peppers στην Ευρώπη κοστίζουν 1.500.000 ευρώ για το όλο show

Παιδιά Μη σας πάρω και στο λαιμό μου, οι πληροφορίες μιλάνε για 5 στάνταρ συναυλίες στα Βαλκάνια! Η 2 ανακοινώθηκαν είδη για Βελιγράδι και για Ουντίνε. Τώρα αν μέσα στις άλλες 3 δεν είναι και η Ελλάδα... τότε Μπανανία!

Εγώ πάντως είμαι περίεργος να δω την τιμή στο εισητήριο που θα βάλουν οι έλληνες διοργανωτές... Στοιχιματίζω ότι για κάποιον που μένει Β. Ελλάδα θα συμφέρει να πεταχτεί κανά Βελιγράδι να τους δει παρά να κατέβει Αθήνα. Από τότε που έμαθα για την ασύλληπτη τιμή των 25 (εικοσι-πέντε) ευρώ που στίχοισε πέρσυ το εισητήριο για Depeche Mode στη Σόφια, όλα πλέον τα περιμένω. ¶σε που κάτι τέτοιες βαλκανικές χώρες είναι μακράν πιο μπροστά σε φεστιβάλς (και με μεγάλα ονόματα) σε σχέση με την Ελλάδα...

Εγώ πάντως είμαι περίεργος να δω την τιμή στο εισητήριο που θα βάλουν οι έλληνες διοργανωτές... Στοιχιματίζω ότι για κάποιον που μένει Β. Ελλάδα θα συμφέρει να πεταχτεί κανά Βελιγράδι να τους δει παρά να κατέβει Αθήνα. Από τότε που έμαθα για την ασύλληπτη τιμή των 25 (εικοσι-πέντε) ευρώ που στίχοισε πέρσυ το εισητήριο για Depeche Mode στη Σόφια' date=' όλα πλέον τα περιμένω. ¶σε που κάτι τέτοιες βαλκανικές χώρες είναι μακράν πιο μπροστά σε φεστιβάλς (και με μεγάλα ονόματα) σε σχέση με την Ελλάδα...[/quote']
Στο βελιγράδι οι φήμες λένε για 30 ευρώ.....

Περισσότερα νέα από Βελιγράδι:

Την Κυριακή 4 Μαρτίου ξεκινάει η προπωληση εισητηρίων για τη το Green Festival στην Indjija της Σερβίας, μια πόλη 40km έξω από το Βελιγράδι, στο οποίο Headliners είναι οι Red Hot Chili Peppers.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευτούν εισητήρια από το http://www.ticketline.co.yu το site έχει και Αγγλικά! Η τιμή του εισιτηρίου, παρακαλώ καθίστε......

25 ευρώ!

Φήμες λένε για τους Foo Fighters ως co-headliners αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Εισητήρια θα πωλούνται και σε επιλεγμένα σημεία στη Σερβία, Σκόπια, Βοσνία, Κροατία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία και Ιταλία. Φυσικά την Ελλάδα δεν την υπολογίζουν στο target group τους, όπως δεν τους υπολογίζουμε ποτέ κι εμείς.

Να προσθέσω για τους ενδιαφερόμενους που σκέφτονται να μεταβούν με αυτοκίνητο. Η καλύτερη διαδρομή είναι από Θεσσαλονίκη μέσω Σκοπίων και από εκεί στη Σερβία καθώς έχει τον καλύτερο δρόμο, απόσταση 680km, η διαδρομή είναι 8 ώρες με μέση ταχύτητα τα 100km την ώρα. Eπίσης υπάρχει και γρηγορότερος δρόμος μέσω Σερρών και Βουλγαρίας (χωρίς ταλαιπωρία στα σύνορα) αλλά οι Βουλγάρικοι δρόμοι είναι άστα να πάνε και η διαδρομή έχει πολύ βουνό.

Η αμόλιβδη αυτή τη στιγμή στα Σκόπια και στη Σερβία κοστίζει γύρω στα 0.55 με 0.65 λεπτά. Επίσης οι τιμές στα ξενοδοχεία 3-4 αστέρων στο Βελιγράδι είναι από 40 ευρώ το δίκλυνο τη βραδιά. Και τέλος 1 ευρώ είναι περίπου 80 δινάρια...

ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ!!!... Θα στηθώ από το πρωϊ όπου και νά'ναι!!!!

....μωρέ άλλο εννοούσα :lol:

....τέσπα,σας χαίρομαι που χαίρεστε πάντως τόσο :wink:

Εννοώ μακάρι για Ελλάδα γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να πάω Βελιγράδι...

τους είδα στο lolapalooza '92, ήταν καταπληκτικοί

ωστόσο έχουν καλμάρει πολύ από τότε

Για Ελλάδα χλωμό το βλέπω πλεόν, εκτός ποια αν είναι κάποιο κρυφό χαρτί...

Για το Green Festival δεν έχει οριστικοποιηθεί κάποιο line up ακόμη...

06 Jul 2007 Paris FR

04 Jul 2007 Dresden DE

03 Jul 2007 Chorzow PL

01 Jul 2007 Hamburg DE

29 Jun 2007 Munich DE

28 Jun 2007 Udine IT

26 Jun 2007 Indjija YU

24 Jun 2007 Nijmegen NL

22 Jun 2007 Bilbao ES

αυτά έχουν ανακοινωθεί...τώρα πως διάολο καταφέρνουν να φέρουν peppers οι γιουγκοσλάβοι και οι πολωνοί ενώ εμείς όχι τι να πω... εν τω μεταξύ για το green fest πουλάνε εισιτήρια σε ολες τις χώρες των βαλκανίων και ακόμα παραπέρα,εκτός από την Ελλάδα:

Tickets will be available at 45 locations in Serbia, 15 in Macedonia, 8 in Bosnia, 22 in Croatia and 2 in Slovenia.

In addition, tickets will be sold in Bulgaria, Hungary, Romania, Austria and the Czech and Slovak Republics.

Καλά οι άχρηστοι οι διοργανωτές μας δεν μπορούν να φέρουν τους Peppers να το ευχαριστηθούμε και πάνε και φέρνουν τους Europe που έχουν να παίξουν από τα χρόνια του final countdown...

Καλά οι άχρηστοι οι διοργανωτές μας δεν μπορούν να φέρουν τους Peppers να το ευχαριστηθούμε και πάνε και φέρνουν τους Europe που έχουν να παίξουν από τα χρόνια του final countdown...
Και τους scorpions και τους scorpions....................................

Trending...

Νέα θέματα

Back