Test your musical skills in 6 minutes!

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
"While working at the music and neuroimaging lab at Beth Israel/Harvard Medical School in Boston, I developed a quick online way to screen for the tonedeafness. It actually turned out to be a pretty good test to check for overall pitch perception ability. The test is purposefully made very hard, so excellent musicians rarely score above 80% correct. Give it a try!"

http://jakemandell.com/tonedeaf/

Αν η κατηγορία είναι λάθος παρακαλώ τους μοντς να το μετακινήσουν.

Καλό. Έκανε κανείς και τα υπόλοιπα;

Θα είχε ενδιαφέρον αν εκτός από το σκορ, έγραφε και ο καθένας αν έχει εξασκηθεί ποτέ (ear training) και με ποιον τρόπο.

Έπιασα 83.3 % και έχω παλιότερα εξασκηθεί με software (δεν θυμάμαι ποιο) χωρίς να φτάσω στα πολύ δύσκολα επίπεδα.

Εγώ δεν δοκίμασα κανένα ακόμα επειδή δεν έχω ηχεία σε αυτό το pc μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι είμαι γύρω στο 32% ;) ... Οπότε Spimav είσαι οκ... :)

τεστ για την μνημονικη ακοη και καλα.Το αναφερει και στα σκορ που κανει απο κατω.Δεν ειναι τεστ για ear training γιατι δε ζηταει να απαντησεις το τι ακουσες αλλα αν απλα ειναι διαφορετικη ή ιδια μια φραση.

Πολυ ωραια αυτα δωστε οτι εχετε στον κοσμάκι ρε.

λιγο προσκυνημα παραπανω παρακαλώ :P

Εβαλα κ τα αλλα δυο.Εκει γινεται λιγο οτι ναναι η φάση.Δυσκολα κ τα δυο κ ψιλοουσιαστικοτερα απ τα άλλα.Το ενα βοηθαει μεχρι κ για το κουρδισμα ενος οργανου κ το αλλο συνδεση σχηματων με μουσικη.Πολυ καλο το δευτερο.

Τελειως εγκεφαλικα ολα ε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back