Test your musical skills in 6 minutes!

94.4%. Βέβαια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τα επιστημονικά συμπεράσματα αυτού του τεστ  ::)

77.8

η δικια μου εκανε πιστολακι τα μαλια της και εβλεπε χτυποκαρδια στο μπεβερλι χιλς ομως... χε χε χε (δικαιολογιες , φορουσα ακουστικα):)

μπραβο τριγκα.

playloud είπε:
80,6% κι αν δεν ειχε αυτα τα σκυλαδικα θα ταν καλυτερα
Aκριβώς το ίδιο (και συμφωνώ και για τα σκυλάδικα)

Superfunk είπε:
καλα μου ελεγε η μαμα μου να γινω βατραχανθρωπος που εχει & καλο μεροκαματο... ;D
Άσε που θα'παιρνες και σύνταξη στα 45, λίγο το'χεις;

Κάντε και τα άλλα τεστ, πλάκα έχει.

Έχουμε και λεμεν:

tonedeaf: 94.4%

pitch: 3Hz

rhythm: 88.0%

amvi: 90%

Το rhythm είναι πολύ δύσκολο. Το amvi είναι πολύ εύκολο αλλά είναι και μαλακία τεστ.

Για το pitch δε ξέρω γιατι κουφαίνω λίγο στα κουρδίσματα, λολ.

86,1% Χωρίς προσοχή γιατί νυστάζω  ;D

παρτήρησα οτι δεν τα πάω πολυ καλά με τις πολυ εύκολες , ενώ τις δύσκολες τις πέτυχα όλες.

μούφα τέστ αλλά πλάκα είχε.

Μπα, πέφτει πολύ μύκητας όταν είσαι βατραχάνθρωπος στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού ;D

83.3 αν βάλεις ότι είναι και 2:30 το πρωί και μόλις γύρισα από τη δουλειά.........

Χοντρομούφα όμως το τεστ......

94,4 έκανα (ψευδέστατη η προηγούμενη δήλωση!)... κ 80 ακριβως στους ρυθμούς... αλλα, δεν τίθεται θέμα γνώσης... όποιος με τα αυτιά του πιάνει νόβα κατέχει κ το ετούτο....

στο rhythm και στο tonedeaf εβγαλα γυρω στο 65% (μονο αυτα τα 2 εκανα). καποια patterns τα πατησα στην τυχη γιατι ηταν πολυ εκνευριστικα και δεν μπορουσα να τα παρακολουθησω

Πλάκα έχει.

88,9%

Τι τρελό παιδί ήμουν δέκα χρόνια πριν...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back