- Πόντοι
- 2,368
ναι,η πλακα ειναι οτι τον καλυτερο ηχο τον εχουν στα...αγρια ΓΚΑΖΙΑ που εγω ετσι κι αλλοιως δεν χρησιμοποιω...boody είπε:α μαλιστα . θενξ sf
και σου αρεσουν περισσοτερο απο τις ηχογραφησεις με τα 57 αρια σε ολα τα στυλ μουσικης που εχεις γραψει?
Σε ακουστικά όργανα όπως κόντρα μπάσο και τσέλο που τα έχω δοκιμάσει μπορείς να βγάλεις πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά θέλει λίγο πειραματισμό παραπάνω με το eq και διαφορετικές θέσεις τοποθέτησης από τις "κλασσικές". Τώρα σε φωνή και ακουστική κιθάρα ποτέ δεν μπόρεσα κι εγώ να κάνω κάτι, ούτε με το rm αλλά ούτε και μ ένα octava που έχω.Superfunk είπε:παντως για ακουστικα οργανα και φωνες ειναι ΜΑΠΑ...τα ribbon & δεν μπορω να καταλαβω γιατι... :
αυτο ειναι σιγουρο απο τη στιγμη βεβαια που ξερεις τι κανεις..εξαλλου και εγω ΜΟΝΟ φτηνα κινεζικα μικροφωνα χρησιμοποιω στις δουλειες μου (δεν εχω λεφτα για ακριβοτερα καρντια μου ,μου τα εφαγαν οι...κιθαρες.. )αφού με λίγα χρήματα μπορούμε να έχουμε αξιοπρεπή αποτελέσματα
Έχω στα χέρια μου μια πρόσφατη συνέντευξη του φοβερού Chris Tsangarides (γραμμή στον Γκούγκλη οι μη γνωρίζοντες) που εκμυστηρεύεται τις τεχνικές του στην ηχογράφηση και παραγωγή, και ανάμεσα σε άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα λέει πως "the 57s can take a hike" καθώς τα'χει σκυλοβαρεθεί (κι ας ηχογραφεί και καφρίλες) και πως εδώ και αρκετά χρόνια βάζει ribbon σχεδόν στα πάντα.Superfunk είπε: