- Πόντοι
- 16
Εγώ να σου πω την αλήθεια μου...αυτόν τον ήχο και αυτή την κιθάρα την γουστάρω με χίλια...μπήκα σφήνα αλλά θα έσκαγα άμα δεν στο έλεγα ;D
Sir Muttley είπε:Εγώ να σου πω την αλήθεια μου...αυτόν τον ήχο και αυτή την κιθάρα την γουστάρω με χίλια...μπήκα σφήνα αλλά θα έσκαγα άμα δεν στο έλεγα ;D
Δημήτρη τα μηχανήματα μου είναι στην διάθεση σου.fendercustomshop είπε:συνεχίζεις την ειρωνεία...έλα ξέρω ότι κάνεις πλάκα..αλλά γνώμη ακόμα να πεις...όντως την κράτησα καιρό...αλλά νομίζω κατάλαβες γιατί
θα ακολουθήσει βίντεο με την les paul 59 historic reissue...![]()
Θα κάνω το χατίρι του faltso.faltsoo είπε:το πιο ενδιαφερον θα ηταν αναμεσα τους ,ετσι οπως εγινε, να ηταν και μια 1/4 κοστους
![]()
Και βέβαια εμμένω στην άποψή μου. 8)ffmakis είπε:Θα κάνω το χατίρι του faltso.
Μου έτυχε μια πολύ καλή "ΦΤΝΗΝΗ" Gibson Les paul Studio '91.
H κιθάρα βγάζει καταπληκτικό ήχο.
Τι θέμα όπως λέει Νεστορας δεν είναι ο ήχος αλλά...
-Nestoras-... απλά η άποψή μου για το τι θεωρώ εγω καλή - καλύτερη κιθάρα, δεν έχει να κάνει μόνο με τον ήχο. Άλλοι παράμετροι παίζουν σημαντικότερο ρόλο, αφου ότι κιθάρα και να πιάσω λίγο - πολύ τον ίδιο ήχο βγάζω.
Ο επόμενος παρακαλώ ;DNestoras είπε:Και βέβαια εμμένω στην άποψή μου. 8)
Η Gibson Studio φοράει Prs Dragon II μαγνήτες και μου αρέσει πολύ.ierissiotis είπε:Πιό πολύ μου άρεσε η FENDER CS.Μεγάλη εντύπωση μου κάνει και η studio.Moυ άρεσε προσωπικά περισσότερο σε αυτό το βίντεο απο άλλες ακριβότερες που έπαιξες.Πχ huber.Ξέρω μπορεί να ακούγετε μαλ@#ια αυτό που λέω ,αλλά απο το συγκεκριμένο βίντεο αυτή η εντύπωση μου έμεινε :-\