Tέρμα τα Tascam VL-X5;Που μπορώ να τα βρω;

Alexeys

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να τα βρω;Γιατί έμαθα ότι στο thomann στέρεψαν.

Τέρμα κι από thomann γμτ!!!Να εμπιστευτώ άλλες εταιρείες?Δεν ξέρω τι να κάνω?

Παλέψτε και με άλλες εταιρίες. Πχ τα ταπκο s5 και s8 μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Εντάξει δεν κάνουν και 200¤ αλλά είναι πολύ καλά!

Αλλιώς στα μεταχειρισμένα, ή υπομονή μέχρι να βγει ο διάδοχος

Τα tapco κοίταζα τώρα τα S5 στο internet.Αξίζουν boukaw?Και απευθύνομαι σε όσους τα ξέρουν.Αν και νομίζω θα βρω τα tascam.Δεν μπορώ να δώσω πολλά παραπάνω γιατί χρειάζομαι και κάρτα ήχου.

Κοίτα στην αντιπροσωπία που τα άκουσα μου φάνηκαν 1 χαρά για τα λ7 τους. Μάλιστα συνδυάζονται και με το σαμπ της ταπκο και έχεις και μπάσες συχνότητες. Στο μέλλον σκοπεύω να το πάρω το σαμπ και ίσως και τα ταπκο τα s8.

Τι να πω. Τραβάτε ακούστε τα. Μια χαρά σχετική ουδέτερη απόκριση έχουν. Εκτός και αν είμαι θεόκουφος, οπότε αλλάζει το πράμα :lol:

Βρήκα τα tascam 250 euros.Και στο thomann 220 θα έδινα με τα μεταφορικά νομίζω.Θα τα χτυπήσω!Τα λιγουρεύομαι καιρό τώρα!Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Τα βρήκα από έλληνα dealer.Και έχει καμια πεντάρα ζευγάρια.Όποιος ενδιαφέρεται pm.

Μόλις κατάλαβα απο που προήλθε η ονομασία Τασκαμ. Γιατι ο ήχος τους και η τιμή ειναι τόσο τέλεια που μας αναγκάζει να τα-σκαμ (τα λεφτά).

;D

Trending...

Νέα θέματα

Back